Onze services

Kwaliteit service met de nadruk op klantgerichtheid

Klantgericht werken met waarden die belangrijk zijn, dat is mooi, maar hoe houdt je je daar aan?
Bij Zokaartjes gebeurt dat door ervaren medewerkers die alle kneepjes van het vak kennen. Technische mogelijkheden moeten gekoppeld worden aan creatieve en nuttige behoeftes.
Tijdens de geschiedenis van Carteland en Zokaartjes is er een constante ontwikkeling die enerzijds door de medewerkers wordt geleid, en anderzijds door de klanten die hun feedback geven en behoeftes hebben waaraan voldaan moet worden.


Kwaliteitsproducten


Vanaf het begin van Carteland, zijn de medewerkers erop gericht de beste kwaliteit te leveren. Dat geldt voor zowel producten als services.


Een groot en gevarieerd aanbod aan personaliseerbaar drukwerk

- Of het nu gaat om kaartwerk, kalenders, fotoproducten zoals een mok, een smartphone case of sleutelhangers, elke vorm biedt talloze voorbeelden waarmee u aan de slag kunt gaan. Dagelijks worden nieuwe ontwerpen gemaakt om de laatste trends te volgen.

- Eenvoudig personaliseren. Intuïtief en ludiek, het is niet moeilijk om met de online editor aan de slag te gaan om uw eigen ontwerp te maken of om een bestaand ontwerp aan te passen. U kunt zoveel foto's toevoegen als u wilt en we bieden ook honderden illustraties aan die het drukwerk kunnen verrijken.

- Nuttige opties. Zokaartjes biedt verschillende papiersoorten aan om op te drukken. Reliëfpapier of papier met parelmoerglans, maar ook een matte of hoogglans coating zijn mogelijk. Voor bepaalde formaten kaarten bieden we ook een kleurkeuze voor de enveloppen zodat deze mooi bij elkaar passen.

- Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder als u er niet uitkomt of als u iets wilt vragen. Ook als de bestelling te vlug is gegaan kunnen we deze vaak nog stoppen en terug zetten in uw account.


Kwaliteitszorg voor al onze producten

- We werken met de beste digitale technologie en de printer HP Indigo 7600 sluit hier goed op aan. Deze machine wordt als de beste op de markt gezien en het resultaat is ook verbluffend.

- Papierkwaliteit, papier met FSC label en zonder chloor. We leggen nadruk op houdbaar drukwerk dat ook na ontvangst nog lang gekoesterd kan worden. 300 Grams papier is stug en geschikt voor kaartwerk. De fotoalbums zijn gemaakt van 170 grams papier om gemakkelijk te kunnen bladeren.

- De finishing touch Wilt u de kaarten nog beter beschermen voor jarenlang plezier? Kies dan voor een coating. Dit is een dunne plastic laag die over het papier gaat en bestaat in mat en hoogglans. De kaart wordt er nog stugger door, maar let op, het is niet altijd mogelijk hier nog met een pen op te schrijven.

- Verpakking van bestellingen. Ook hier hebben we oog voor detail en we voorzien de kaarten van cellofaan en doen deze in een passend doosje. Deze wordt vervolgens weer verpakt in een kartonnen doosje voor het transport.

Zelf zien en beslissen?

Dat kan met de gratis proefdrukken, lees meer hierover in de algemene voorwaarden of vraag meer informatie aan de klantenservice.

klantenservice, voor en na de bestelling.

Vragen vooraf, tijdens of na het bestellen? U kunt altijd terecht via email en dit werkt prima.

Bent u bijna moeder en is het allemaal een beetje te druk geworden? Bij het minste of geringste kunt u bij ons terecht en domme vragen bestaan niet. Liever voorkomen dan genezen.

Is de bestelling per ongeluk verdwenen? Dan kunnen we meestal nog inspringen en deze weer terug in uw account zetten. Ook voor advies is de klantenservice het goede adres en is op de hoogte van de mogelijkheden van de drukkerij.