Nos valeurs

De gedeelde waarden van Zokaartjes

ZOKAARTJES
Raak het hart, personaliteit, de emoties en druk het enthousiasme uit op een persoonlijk product. Open de deuren naar een mooiere wereld, vol fantasie en creativiteit. Breng uw foto's naar voren, geef ze de verdiende kwaliteit en emotie. Deel een persoonlijk moment met vrienden en familie.


Hart voor een vak


Zokaartjes, medewerkers die ook persoonlijk betrokken zijn voor klanttevredenheid, medewerkers die streven naar kwaliteit en die onze waarden respecteren.

>Hart voor een vak

Maatwerk met een detail voor persoonlijke wensen


De producten van Zokaartjes weerspiegelen de behoefte om kwaliteit na te streven. De medewerkers van Stephane Rambaud hebben een ervaring die begon in 1996 en sindsdien meeloopt met de technische ontwikkelingen op het gebied van drukwerk.

Maatwerk met een detail voor persoonlijke wensen

Kwaliteit,
ons bestaansrecht


Met het hoofdkantoor en drukkerij in Frankrijk is de kwaliteit gevraagd voor meerdere landen waaronder Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, België en Nederland. Zokaartjes drukt op professioneel papier dat het beste resultaat geeft. Dit papier is ook natuurvriendelijk en bevat geen chloor, draagt het FCB label.

Kwaliteit

Klanttevredenheid,
is dat een obsessie?


Zokaartjes streeft naar een perfect resultaat. Controles, technische ontwikkelingen en persoonlijke inzet spelen een belangrijke rol om voor alle klanten een bevredigend resultaat te ontwikkelen. Klantensuggesties worden serieus genomen en dragen bij tot een persoonlijke aanpak.

Klanttevredenheid

“Uitwisselen met klanten, dat betekent begrijpen wat gevraagd is, weten waar het om gaat en weten waar de ontwikkeling naar toe moet.”