Originele Geboortekaartjes

Creëer de verrassing met een mooie kaart in een origineel formaat en design

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

Schatje

5/5

Snelle levering

Geboortekaartjes met Foto Gouden Melkweg

V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

Gouden Melkweg

5/5

Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

Geboortekaartjes Exclusief

V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

Exclusief

5/5

mooi duidelijk magneet kaartje

Geboortekaartjes Twee ballonnen, 3-luik

A. Anonymous Gepubliceerd op 19/08/2020 following an order made on

Twee ballonnen, 3-luik

5/5

Hele mooie kaartjes

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

De geboorte van een kind is een blijde gebeurtenis die u, ouders, zeker wilt delen met uw dierbaren. Er gaat niets boven een traditioneel en origineel geboortekaartje om dat te doen. Uw vrienden en familie, die zeker de komst van uw baby op de wereld willen vieren, zullen des te blijer zijn deze kaart te ontvangen. Aarzel dus niet om ze zo snel mogelijk te maken en de hulp in te roepen van een professional om dit te doen. Carteland staat tot uw beschikking om u te helpen bij het maken van een origineel geboortekaartje. Uw baby verdient het om in deze wereld verwelkomd te worden, en dit soort kaart is het ideale medium. Met Carteland bent u verzekerd van een uniek geboortekaartje. Wij houden inderdaad rekening met al uw verzoeken tot personalisatie om u een origineel geboortekaartje te garanderen. En als u geen inspiratie hebt voor de creatie ervan, stellen wij u onze knowhow ter beschikking.

Hoe maak je een mooi en origineel geboortekaartje?

Een geboortekaartje is bedoeld om uw dierbaren op de hoogte te brengen van de geboorte van uw kind. Om de essentie niet te vergeten, bieden wij u hieronder de belangrijkste punten aan die gewoonlijk in dit soort aankondigingen voorkomen. Uiteraard kunnen deze punten naar eigen goeddunken worden aangepakt. Laat uw creativiteit dus spreken als het gaat om de formulering om een origineel geboortekaartje te maken.

 • Een inleiding: zoals bij elke tekst hebt u een kleine inleiding nodig voordat u alle informatie over de baby vermeldt. Je kunt een slagzin gebruiken, een woordspeling, een religieus vers...

  Familieleden: probeer de namen van de ouders en broers en zussen van de baby in de tekst op te nemen om te laten zien hoezeer elk lid bij de gebeurtenis betrokken is. En waarom niet uw huisdieren, als u dat wilt.

  De volledige naam en geboortedatum van het kind: de volledige naam en geboortedatum van het kind zijn de belangrijkste gegevens om te onthouden. Zij zijn het eigenlijke doel van dit kaartje: het kind voorstellen.

  Het gewicht en de lengte van het kind: meestal bevat een origineel geboortekaartje deze informatie, vooral om de goede gezondheid van de baby aan te tonen. Als u het niet prettig vindt om deze informatie te delen, kunt u ze weglaten.

  Welke stijl voor een origineel geboortekaartje?

  De vraag naar het ontwerp van het kaartje is ook interessant. Afhankelijk van uw wensen kan de stijl namelijk veranderen, of het nu gaat om de vorm of de kleur. Hetzelfde geldt voor de envelop, waarbij u meestal de vorm en de kleur kunt kiezen.

 • U kunt ervoor kiezen de aankondiging een persoonlijk tintje te geven, bijvoorbeeld door het lettertype te kiezen, de kleur van het papier en de inkt, en door een foto van het kind in te voegen. Ook de textuur van het papier en de papiersoort kunnen worden aangepast. Het doel is hier om een origineel, uniek geboortekaartje te maken dat uw persoonlijkheid en uw vreugde over deze gebeurtenis weergeeft.

  Als u niet erg creatief bent, hebben we bij Cartland een reeks harmonieuze formaten waarmee u een idee kunt krijgen van hoe u het kaartje kunt presenteren. Verwacht wel een beetje een hersenoverbelasting, met duizenden mooie kaartontwerpen om uit te kiezen. Wees gerust, wij staan klaar om u te helpen bij uw keuze.

  De keuze van de envelop is vrij beperkt, aangezien deze aan bepaalde normen moet voldoen als u hem wilt verzenden.

  Wie moet ik mijn origineel geboortekaartje sturen?

  Gezien de immense vreugde die men voelt wanneer men ouder wordt (vooral als het de eerste keer is), is het begrijpelijk dat men het aan iedereen wil vertellen, om de vreugde te delen met iedereen die men kent. Er zij echter op gewezen dat sommige mensen zich misschien niet betrokken voelen bij de komst van uw kind, misschien last hebben van de aankondiging, of net een pijnlijke gebeurtenis hebben meegemaakt (zoals het verlies van een kind). Daarom moet je zorgvuldig de mensen selecteren aan wie je dit nieuws gaat meedelen, anders ben je onkies.

 • Nabije familie: afhankelijk van je relatie met je familie, zullen de meeste van je naaste familieleden (je ouders, enkele neven en nichten, ooms en tantes) altijd blij zijn met dit soort kaarten. Het zal dus afhangen van de relaties die je hebt, en het kan zelfs een kans zijn om opnieuw contact te leggen met leden om wie je geeft en die je misschien uit het oog verloren bent.

  Relatieve familie: net als bij naaste familie zal het al dan niet versturen van een origineel geboortekaartje naar verre familieleden afhangen van de relaties die je met hen hebt.

  Vrienden: over het algemeen zullen je goede vrienden blij zijn met dit soort nieuws.

  collega's: als je goede banden hebt met je collega's, kun je het nieuws ook met hen delen; en waarom niet met je baas, als jullie goed met elkaar overweg kunnen?

  Wanneer een origineel geboortekaartje versturen?

  De vraag wanneer is aan iedereen. Toch is het het beste om het originele geboortekaartje zo snel mogelijk te versturen, d.w.z. minder dan 6 maanden na de geboorte van de baby. En zelfs als u er lang over doet om ze te versturen, zullen de mensen begrijpen dat u het druk hebt met genieten van uw kind. Als u toch wilt dat het originele geboortekaartje eerder komt, kan het de moeite waard zijn om het al voor de geboorte van het kind voor te bereiden.

 • De vraag wanneer maakt dus niet zoveel uit, zolang u er maar niet te lang over doet om het kaartje te versturen.

  Om het zo snel mogelijk te kunnen versturen, is het nodig om vóór de geboorte van het kind contact op te nemen met een bureau als Carteland, om te zien hoe de informatie over de baby aan hen kan worden doorgegeven, zodra het kind geboren is.

  Let op, maar niet minder belangrijk: controleer de adressen van de mensen aan wie je het kaartje wilt sturen. Het zou jammer zijn als de mensen die op de aankondiging van de geboorte van uw kind zitten te wachten, niet worden ingelicht en het kaartje zoekraakt.

  Zoals u in dit korte artikel hebt kunnen lezen, kan het opstellen van een origineel geboortekaartje behoorlijk beperkend worden. Toch is het een gebaar dat al uw familieleden zal bevallen en een goede manier zal zijn om hen op de hoogte te brengen van uw pasgeboren baby. Carteland biedt u haar expertise aan en helpt u bij het ontwerpen van uw origineel geboortekaartje. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.