Gepersonaliseerd kerstcadeau

Kerstmis komt eraan, maar heb je aan iedereen gedacht? Het is tijd om een bestelling te plaatsen en vooral om uw dierbaren te verrassen met een gepersonaliseerd kerstcadeau! Carteland biedt u de mogelijkheid om uw foto's, gepersonaliseerde kerstmokken, kussens, gepersonaliseerde dienbladen, muismatten enz. toe te voegen. Zonder duurder te zijn, zal uw gepersonaliseerde kerstcadeau een schot in de roos zijn en zal u een blijvende indruk achterlaten, zelfs na Kerstmis met uw originele kerstcadeau.

Gepersonaliseerde Fotomokken Kerst

Gepersonaliseerde Fotomokken Kerst


Kerstcadeau-idee: bied een gepersonaliseerde mok aan voor Kerstmis en wees er zeker van dat je elke dag bij het ontbijt emoties opwekt.
Gepersonaliseerde Fotodozen

Gepersonaliseerde Fotodozen


Origineel kerstcadeau-idee: een mooie gepersonaliseerde metalen doos aanbieden aan een fijnproever die er zijn snoepjes in kan opbergen.
Gepersonaliseerde Fotopuzzel

Gepersonaliseerde Fotopuzzel


Gepersonaliseerd kerstcadeau: uw mooiste herinneringen afgedrukt op een puzzel!  Een origineel en creatief idee om aan het hele gezin aan te bieden.
Wenskaarten

Wenskaarten


Kerstcadeau-idee: Personaliseer uw vrolijke kerstkaart 2020 of uw kerstkaart 2021
Fotokalender

Fotokalender 2021


Gepersonaliseerd kerstcadeau-idee: waarom niet kiezen voor een gepersonaliseerde kalender? Uw dierbaren zullen elke maand aan u denken als ze een nieuwe foto ontdekken.
Gepersonaliseerde Fotokussen

Gepersonaliseerde Fotokussen


Gepersonaliseerd cadeau voor Kerstmis: bied een gepersonaliseerd kussen aan met een dubbele functie: het ontlasten van de klap en het terugbrengen van goede herinneringen.
Gepersonaliseerde Foto Muismat

Gepersonaliseerde Foto Muismat


Gepersonaliseerd kerstcadeau: door het aanbieden van een gepersonaliseerde muismat brengt u zeker goede herinneringen terug aan iemand die u dierbaar is.
Gepersonaliseerde Foto Sleutelhanger

Gepersonaliseerde Foto Sleutelhanger


Gepersonaliseerd kerstcadeau-idee: meerdere keren per dag zullen uw vrienden en familie aan u denken als u hen een gepersonaliseerde sleutelhanger geeft met een foto.
Gepersonaliseerde Sneeuwbol Met Foto

Gepersonaliseerde Sneeuwbol Met Foto


Kerstcadeau-idee: we brengen vaak wat mee van een skitocht, maar deze gepersonaliseerde sneeuwbol is echt origineel.
Gepersonaliseerde Kerstbal

Gepersonaliseerde Kerstbal


Kerstcadeau-idee: wat is er beter dan een gepersonaliseerde kerstboombal om de kerstman te verleiden met een mooi gezicht?
Fotocanvassen

Fotocanvassen


Origineel kerstcadeau-idee: om cadeau te geven of om uw decoratie te vervolledigen, kies voor een gepersonaliseerd fotodoek om uw huis op te fleuren.
Fotoposter

Fotoposter


Kerstcadeau-idee: Heb je een favoriete foto? Maak er een gepersonaliseerde poster van om er nog meer van te genieten!
Fotomagneten

Aangepaste magneet


Gepersonaliseerd kerstcadeau-idee: met gepersonaliseerde magneten kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen uw koelkast zullen versieren.
Fotoboeken

Fotoboeken


Origineel kerstcadeau-idee: Verzamel je mooiste foto's en maak een fotoboek. Dit fotoboek zal zeker populairder zijn dan alle foto's die op een computer zijn opgeslagen.
Gepersonaliseerde Boekenlegger

Gepersonaliseerde Boekenlegger


Gepersonaliseerd kerstcadeau-idee: een nuttig cadeau om de pagina's te markeren met uw mooiste herinneringen!
Gepersonaliseerde Baby Bodysuits

Gepersonaliseerde Baby Bodysuits


Origineel cadeau voor kerstmis: geef hem zijn eerste kerstlichaam!
Gepersonaliseerd t-shirt

Gepersonaliseerd t-shirt


Gepersonaliseerd cadeau voor Kerstmis: Oh, Oh, Oh...Bied gepersonaliseerd fototextiel aan!
Gepersonaliseerde Tote Bag

Gepersonaliseerde Tote Bag


Goedkoop kerstcadeau: maak je gepersonaliseerde draagtas met een mooie foto voor de kerst. Een geweldig cadeau-idee voor mama
Gepersonaliseerde Dienbladen

Gepersonaliseerde Dienbladen


Origineel cadeau voor Kerstmis: voeg foto's en lieve woordjes toe en maak uw gepersonaliseerde dienblad voor uw ontbijt op bed.
Gepersonaliseerde Fotoklok

Gepersonaliseerde Fotoklok


Goedkoop kerstcadeau: een klok gepersonaliseerd met een foto zal nuttig zijn, decoratief en zal elke keer weer emoties opwekken.
Etiket Kerst

Etiket Kerst


Vanaf

Origineel kerstcadeau-idee: maak prachtige kerststickers om de enveloppen met je wenskaarten mooi aan te kleden.
Gepersonaliseerde Flip-Flop

Gepersonaliseerde Flip-Flop


Vanaf 24,95 €

Goedkoop kerstcadeau : Slippers met foto's en patronen. Een humoristisch cadeau om te creëren en aan te bieden voor de feestdagen!

Ontdek onze kerstcadeau-ideeën voor de feestdagen.

Laat u verleiden door ons assortiment kerstcadeaus die 100% aanpasbaar, leuk, praktisch en goedkoop zijn. Kies uw mooiste foto's, voeg een boodschap toe en u zult uw dierbaren op de mooiste manier verrassen. Met onze kerstcadeaus voor het hele gezin, cadeaus voor tieners, mannen, vrouwen... een kerstmok, een fotodoek, een muismat: u bent er zeker van dat uw cadeaus niet achterin een kast terechtkomen. Onze kerstfotocadeaus worden in onze werkplaatsen in 24-48 uur met de hand gemaakt en worden, afhankelijk van de gekozen drager, binnen enkele dagen verzonden.

Ontdek voor Kerstmis onze exclusieve 100% gepersonaliseerde cadeau-ideeën!

Dat klopt, de zomer is al lang voorbij. De dagen worden langer, we knuffelen elke dag een beetje meer onder de plaids terwijl onze kinderen hun lange lijst met cadeautjes beginnen te maken om naar de Kerstman te sturen :-)

Welk kerstcadeau geef je een meisje?

De kerstboombal verpersoonlijkt met foto

Versier dit jaar in de adventstijd je kerstboom met mooie ballen in de kleuren van je emoties om hem een trendy uitstraling te geven. Maak een foto van elk lid van de familie, personaliseer uw kerstbal met elk portret om uw decoratie 100% uniek te maken! Foto afgedrukt en in de PVC-bal geplaatst, voor een gegarandeerd effect bij uw dierbaren. Dit jaar zullen de kinderen de boom met veel plezier versieren.

Welk kerstcadeau geef je een jongen?

Gepersonaliseerde sneeuwbol met foto

Voeg een beetje magie toe aan uw geschenken in 2020 en verras uw geliefden met een sneeuwbol die opnieuw wordt bekeken en gerestyled met een prachtige foto die op fotopapier wordt afgedrukt en in de bal wordt gestoken. Een goedkoop geschenk, om sterren in de ogen van degenen die het zullen ontvangen. Op kantoor of thuis moet de sneeuwbol op elk moment van de dag worden geschud zonder te tellen.

Welk kerstcadeau aan een kind geven?

De gepersonaliseerde mok met foto of de gepersonaliseerde mok

Best-Seller-cadeau bij Carteland. Een originele tederheidsbreuk, de gepersonaliseerde mok met baby's gezichtje of een humoristische boodschap zal het hart van een oma, een papa, een peettante, een vriendinnetje verwarmen. De gepersonaliseerde kerstmok is ook geschikt voor liefhebbers van thee, koffie of warme chocolademelk. Nog een idee waarom niet een om de kerstman te verwarmen als hij komt om de cadeaus af te leveren. Gevuld met kleine snoepjes of liefdesboodschappen, zal uw gepersonaliseerde mok iedereen waar u verliefd op wordt, verliefd maken.

Welk kerstcadeau geef je aan een vrouw?

De gepersonaliseerde klok met foto

Een echt trendy decoratief geschenk van het jaar, je gaat niet mis door de klok aan een grootmoeder te geven om haar woonkamer te versieren of aan een vader om zijn kantoor op te fleuren. Dit gepersonaliseerde geschenk met een familieportret of een inspirerende offerte ziet er fantastisch uit op een bureau, in een slaapkamer of in een hal...

Welk kerstcadeau geef je een man?

De gepersonaliseerde muismat met foto

Een ultra-populair cadeau bij Carteland, de gepersonaliseerde muismat met foto, tekst of logo is het perfecte cadeau voor een opa, man of vriend die de hele dag voor zijn computer zit. Ontdek onze andere kerstcadeau-ideeën op onze site door onze kalenders, fotoboeken (als je er lang over doet) of onze fotomagneten te bekijken.