Gepersonaliseerd kerstcadeau

Kerstmis komt eraan, maar heb je al aan iedereen gedacht? Het is tijd om een bestelling te plaatsen en vooral om uw dierbaren te verrassen met een gepersonaliseerd kerstgeschenk! Zokaartjes biedt u de mogelijkheid om gepersonaliseerde kerstmokken, kussens, gepersonaliseerde dienbladen, mousepad enz... te maken door uw eigen foto's toe te voegen. Zonder duurder te zijn, zal uw gepersonaliseerd kerstgeschenk een schot in de roos zijn en zal u een blijvende indruk nalaten, zelfs na de kerst met uw origineel kerstgeschenk.

Gepersonaliseerde Fotodozen

Gepersonaliseerde Fotodozen

Gepersonaliseerde Fotomokken Kerst

Gepersonaliseerde Fotomokken Kerst

Kerstkaarten

Kerstkaarten

Gepersonaliseerde Kerstbal

Gepersonaliseerde Kerstbal

Fotokalender

Fotokalender 2022

Fotoboeken

Fotoboeken

Gepersonaliseerde Foto Sleutelhanger

Gepersonaliseerde Foto Sleutelhanger

ONZE SELECTIE VAN HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

spinner carteland

Ontdek onze kerstcadeau-ideeën voor de feestdagen.

Laat u verleiden door ons assortiment kerstcadeaus die 100% aanpasbaar, leuk, praktisch en goedkoop zijn. Kies uw mooiste foto's, voeg een boodschap toe en u zult uw dierbaren op de mooiste manier verrassen. Met onze kerstcadeaus voor het hele gezin, cadeaus voor tieners, mannen, vrouwen... een kerstmok, een fotocollage, een mousepad bent u er zeker van dat uw cadeaus niet achterin een kast terechtkomen. Onze kerstfotocadeaus worden in onze werkplaatsen in 24-48 uur met de hand gemaakt en worden, afhankelijk van de gekozen expediteur, binnen enkele dagen verzonden.

Ontdek voor Kerstmis onze exclusieve 100% gepersonaliseerde cadeau-ideeën!

Dat klopt, de zomer is al lang voorbij. De dagen worden langer, we knuffelen elke dag een beetje meer onder de plaids terwijl onze kinderen hun lange lijst met cadeautjes beginnen te maken om naar de Kerstman te sturen :-)

Welk kerstcadeau geef je een meisje?

De kerstboombal verpersoonlijkt met foto

Versier dit jaar in de adventstijd je kerstboom met mooie gekleurde ballen om hem een trendy uitstraling te geven. Maak een foto van de familie, personaliseer uw kerstballen met een portret om uw decoratie 100% uniek te maken! De foto wordt afgedrukt en in de PVC-bal geplaatst, voor een gegarandeerd effect bij uw dierbaren. Dit jaar zullen de kinderen de boom met veel plezier versieren.

Welk kerstcadeau geef je een jongen?

Gepersonaliseerde sneeuwbol met foto

Voeg een beetje magie toe aan uw geschenken! Verras familie en vrienden met een sneeuwbol met een prachtige foto die op fotopapier wordt afgedrukt en in de bal wordt geplaatst. Een voordelig geschenk, leuk om de bol te schudden en de sneeuw te zien dwarrelen met de foto van uw familie of vrienden op de achtergrond.

Welk kerstcadeau aan een kind geven?

De gepersonaliseerde mok met of zonder foto

Best-Seller-cadeau bij Zokaartjes. De gepersonaliseerde mok met een baby gezichtje of een humoristische boodschap zal het hart van een oma, een papa, een peettante, een vriendinnetje verwarmen. De gepersonaliseerde kerstmok is ook geschikt voor liefhebbers van thee, koffie of warme chocolademelk. Gevuld met kleine snoepjes zal uw gepersonaliseerde mok bij iedereen in de smaak vallen.

Welk kerstcadeau geef je aan een vrouw?

De gepersonaliseerde klok met foto

Een echt trendy en decoratief geschenk! Leuk voor oma om de woonkamer op te fleuren. Dit gepersonaliseerde geschenk met een familieportret ziet er fantastisch uit aan de muur, in de slaapkamer of in een hal...

Welk kerstcadeau geef je een man?

De gepersonaliseerde mousepad met foto

Een ultra-populair cadeau bij Zokaartjes, de gepersonaliseerde mousepad met foto, tekst of logo is het perfecte cadeau voor een opa, man of vriend die de hele dag voor zijn computer zit. Ontdek onze andere kerstcadeau-ideeën op onze site door onze kalenders, fotoboeken of fotomagneten te bekijken.