Originele Trouwkaarten Muziek
Originele Trouwkaarten Muziek goedkoop
Originele Trouwkaarten Muziek gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Originele Trouwkaarten Muziek

Ref : 07982-SP2-RV
vanaf €1.86 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Originele Trouwkaarten - Muziek

Hoe zou uw leven er uitzien zonder de liefde voor muziek? Sinds uw eerste ontmoeting, speel u, net als echte muzikanten, een prachtige symfonie van de Liefde die u graag wilt delen met uw entourage tijdens uw bruiloft. Een paar noten, achtste of zestiende noten met een goudkleurige afwerking; Uw dierbaren zullen vol vreugde zijn bij het ontdekken van deze prachtige huwelijkskaart met een mooi muziekpartituur. De Muziek huwelijkskaart in het "Stapelkaart" formaat is samengesteld uit een 12 cm x 16,7 cm uitnodigingskaart, die ,geïllustreerd met muzieknoten, uw adres en het adres van de dag onthult. De tweede kaart van 10 cm x 13 cm is de aankondiging en het kleine kaartje van 7 cm x 12 cm is het bedankkaartje. Jessica raadt aan om op Cartomat-papier te printen.

In een moderne stijl biedt deze esthetische huwelijksuitnodiging een stijlvolle illustratie voor het toekomstige paar. Dit Originele Trouwkaarten Muziek benadrukt het toekomstige geluk van het paar en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door het lettertype, ontwerp en afwerking van uw voorkeur te selecteren. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de uitnodiging voor een van de mooiste momenten in uw leven nog mooier te maken. Zoek onze complementaire producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, stickers, menukaart...Kies deze stijlvolle Originele Trouwkaarten Muziek die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Originele Trouwkaarten Muziek afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te betrekken uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen over post-processing: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.