Gepersonaliseerde Fotodozen Klein herbarium voor mama, rond
Gepersonaliseerde Fotodozen Klein herbarium voor mama, rond goedkoop
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Fotodozen Klein herbarium voor mama, rond

Ref : 09133-BU0-R
TARIEVEN: vanaf €20.12
  • Uw foto op afneembaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Personaliseerbaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Afmetingen: 15 cm doorsnee - Hoogte: 5 cm
Omschrijving Gepersonaliseerde Fotodozen - Klein herbarium voor mama, rond
Een mooi portret om cadeau te doen aan de moeder die dol is op lekker eten, voor Moederdag of haar verjaardag! Dit ronde blik kan worden omgetoverd tot bijvoorbeeld een mooi doosje voor snoepjes, een origineel koekblik of een theeblik. Kan worden gepersonaliseerd via onze ontwerpstudio met het beste portret van de baby, dit leuke blik gevuld met je mooiste tekens van liefde zal haar zeker ontroeren... Rond blik:15 cm x 5 cm (h) . Alleen het deksel kan worden gepersonaliseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team op de op de site aangegeven openingstijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden