Gepersonaliseerde Fotodozen Liefste papa, bloem en foto
Gepersonaliseerde Fotodozen Liefste papa, bloem en foto goedkoop
Gepersonaliseerde Fotodozen Liefste papa, bloem en foto gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Fotodozen Liefste papa, bloem en foto

Ref : 09140-BU0-R
TARIEVEN: vanaf €20.12

  • Uw foto op afneembaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Personaliseerbaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Afmetingen: 15 cm doorsnee - Hoogte: 5 cm
Omschrijving Gepersonaliseerde Fotodozen - Liefste papa, bloem en foto
Een geweldig vaderdagcadeau met een grote toegevoegde waarde! Met dit mooie ronde blik, gepersonaliseerd met de foto van je kinderen, zal je een vader of een grootvader vast heel blij maken. Voeg je favoriete foto en een leuke opdracht toe met behulp van onze ontwerpstudio. Je kunt het blik vullen met heerlijke kleine hartvormige koekjes of chocolaatjes. Roestvrij stalen blik, diameter 14,8 cm, alleen het deksel kan worden gepersonaliseerd op een gelijmde aluminium plaat. Als je vragen hebt, staat de klantenservice voor je klaar.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden