Gepersonaliseerde Fotodozen Lieve mama, bloem & foto
Gepersonaliseerde Fotodozen Lieve mama, bloem & foto goedkoop
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Fotodozen Lieve mama, bloem & foto

Ref : 09136-BU0-R
TARIEVEN: vanaf €20.12
  • Uw foto op afneembaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Personaliseerbaar deksel
  • Doos van roestvrij staal
  • Hoogglansafwerking
  • Afmetingen: 15 cm doorsnee - Hoogte: 5 cm
Omschrijving Gepersonaliseerde Fotodozen - Lieve mama, bloem & foto
Om de liefde van je leven, je moeder dus, een plezier te doen, schenk je haar dit prachtige ronde blik, gepersonaliseerd met de mooiste foto van je kinderen. Via onze ontwerpstudio plaats je je mooiste foto erop, samen met een leuke tekst en je cadeau is klaar om met liefde door onze zorg te worden gemaakt :-) Eenmaal ontvangen, is het aan jou om het met koekjes te vullen die door je kinderen zijn gemaakt. Idee voor een citaat voor Moederdag: Mijn moeder, die er altijd is voor mij! Afmetingen van het ronde blik: Ø 15 cm x (h) 5 cm. Materiaal: roestvrij metaal. Personalisatie van het deksel op een gelijmde aluminium plaat. Advies: wassen met een zachte vochtige doek wordt aanbevolen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team op de op de site aangegeven tijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden