Gepersonaliseerde Fotomokken Lieve mama, 2 foto's
Gepersonaliseerde Fotomokken Lieve mama, 2 foto's goedkoop
Gepersonaliseerde Fotomokken Lieve mama, 2 foto's gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Fotomokken Lieve mama, 2 foto's

Ref : 09136-MU0-R
TARIEVEN: vanaf €12.00
  • Doorsnee: 8 cm
  • Hoogte: 9,5 cm
  • Materiaal: wit aardewerk van hoge kwaliteit
  • Sublimatiedruk
  • Hoogwaardige drukkwaliteit
Omschrijving Gepersonaliseerde Fotomokken - Lieve mama, 2 foto's
Op zoek naar een hartverwarmend cadeau het hele jaar door? Hier is een praktisch en decoratief cadeau om Moederdag op een leuke manier te vieren. Deze mok met bloemmotief kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden met 2 mooie foto's van je kinderen of kleinkinderen! Dit is echt de mooiste attentie voor moeders en grootmoeders. Leuk voor een actieve moeder om deze mok mee te nemen naar haar kantoor om koffie uit te drinken in de pauzes, terwijl oma trots samen met je kinderen van haar koffie of thee zal genieten. Diameter: 8 cm, Hoogte: 9.5 cm - Kleur: wit, Materiaal: vaatwasmachine- en magnetronbestendig aardenwerk - Inhoud: 32 cl. Wassen met een zachte doek wordt aanbevolen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op de op de site aangegeven tijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden