Gepersonaliseerde Fotomokken
Uw gezicht spreekt

Gepersonaliseerde Fotomokken Uw gezicht spreekt
Gepersonaliseerde Fotomokken Uw gezicht spreekt pas cher
Gepersonaliseerde Fotomokken Uw gezicht spreekt
Gepersonaliseerde Fotomokken Uw gezicht spreekt pas cher
Réf. : 04039-MU0-R
Instagram
Pinterest
TARIEVEN: vanaf
€9.92
  • Doorsnee: 8 cm
  • Hoogte: 9,5 cm
  • Materiaal: wit aardewerk van hoge kwaliteit
  • Sublimatiedruk
  • Hoogwaardige drukkwaliteit
Detail van het artikel

Beschrijving

Elke dag ziet uw geliefde hoeveel u van hem of haar houdt!

uw liefdesverklaring bij elk kopje koffie!

Uw foto speelt de hoofdrol en de tekst is ntuurlijk helemaal aan uw wensen aan te passen. U kunt in het linkermenu nog andere leuke figuren vinden om eventueel uw mok of koffiekop helemaal in uw eigen stijl te maken.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden