Tafelkaartjes Verjaardag

Personaliseerbare plaatskaartjes voor verjaardag. Organiseert u een grote verjaardag in een zaal of op een plek waar de gasten op een een geplande plek moeten aansluiten, dan kunt u een leuk tafelkaartje maken voor iedereen. Vooral voor een themafeest is het leuk een plaatskaartje voor te bereiden met dezelfde look als de uitnodiging bijvoorbeeld, of als er een dresscode is kan die ook terugkomen op dit kaartje.

spinner carteland
Avis clients

Handige plaatskaartjes voor verjaardagen

Voor een kinderfeestje is het soms ook heel handig als de kinderen een vaste plek hebben als u iets voorbereid heeft of om ervoor te zorgen dat er geen ongemakkelijk ruzie ontstaat die de sfeer bederven. Neem dus het zekere voor het onzekere en organiseer uw verjaardag tot in alle details met een personaliseerbaar plaatskaartje.

Naamkaartje, plaatskaartje, tafelkaartje

Het gaat hier om hetzelfde drukwerk dat u nog aan kunt passen. Deze worden dan gevouwen gebruikt zodat er een voor- en achterkant te zien is. Let er op dat we de namen niet voor kunnen drukken en dat dient uzelf te doen. Let er ook op dat de plaatskaartjes mooi bij de tafelaankleding passen.