Gepersonaliseerde Fotopuzzel
Foto puzzel, hartvorm

Gepersonaliseerde Fotopuzzel Foto puzzel, hartvorm
Gepersonaliseerde Fotopuzzel Foto puzzel, hartvorm
Réf. : 02018-PC0-R
Instagram
Pinterest
TARIEVEN: vanaf
€17.30
  • Hartvormige houten puzzel - 23 stukken
  • Afmetingen: 17 cm x 17 cm.
  • Dikte: 4 mm
  • Verpakt in een stevig PVC-zakje
Detail van het artikel

Beschrijving

Personaliseerbare puzzel in hartvorm. Ontwerp uw eigen puzzel op basis van uw eigen foto. Leuk als kado voor talloze gelegenheden. Heel origineel huwelijksaanzoek! Of om een vakantiebestemming op een spannende manier aan te kondigen, of gewoonweg een foto van uw huisdier, uw favoriete sportclub...

Puzzel bestaat uit 25 stukjes en heeft een grootte van 17x17 cm.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden