Gepersonaliseerde Flip-Flop
Slippers met foto opdruk

Gepersonaliseerde Flip-Flop Slippers met foto opdruk
Gepersonaliseerde Flip-Flop Slippers met foto opdruk
Réf. : 02150-TG0-R
Instagram
Pinterest
Schoenmaat :
TARIEVEN: vanaf
€26.00
  • Bovenzool: in zachte stof, 100% polyester
  • Onderzool: zwart natuurrubber, 14 mm dik
  • Bandje van zwart rubber met sobere motieven
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • De personalisering kan op beide slippers verschillend zijn
Detail van het artikel

Beschrijving

Personaliseerbare slippers met een foto uit uw fotocollectie.

Uw eigen voet, uw partner, uw naam, just married, u kunt er alle kanten mee op. Textiele bovenkant zool, slipper zelf van 100% polyester en rubberen zool, 1,4 cm dik, teenstukje uit rubber met versiering. Verkrijgbaar in de volgende maten: S / 36-38 M / 39-41 L / 42-45

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden