Tafelkaartjes Bruiloft

Verfraai uw tafeldecoratie met elegante en originele tafelkaartjes in de kleuren van uw huwelijksuitnodiging. Met de hand schrijft u met een gouden of zwarte viltstift de naam van de gast erop. Maten: Tafelkaartje: 7,5 cm x 5,2 cm (gevouwen), met afgevlakte randen: 4 cm x 6 cm, vierkant etiket: 4,5 cm x 4,5 cm en formaat visitekaartje: 8,5 cm x 5,5 cm (Geleverd met voorgesneden drukranden. Zelf te monteren. - zonder enveloppen).

spinner carteland
Avis clients

Geef de 'finishing touch' aan uw tafeldecoratie met elegante en originele tafelkaartjes in de kleuren van uw huwelijksuitnodiging. Praktisch en elegant, ze zullen uw gasten in staat stellen om snel hun plaats aan tafel te vinden. Met een gouden of zwarte viltstift schrijft u er de naam van de gasten op.

Vrolijk uw tafels op met originele tafelkaartjes of menu’s.

Plaatskaartjes huwelijk, plaatsaanduidingen voor de gasten op uw bruiloft maakt u ook met de online Zokaartjes.com kaartjesmaker. Begin met een model uit onze selectie en personaliseer deze met uw eigen tekst en foto's. Kies de kleuren van uw keuze, vorm een mooi geheel met de rest van de sfeer en blijf trouw aan uw gekozen thema. Simpel, strak of traditioneel, de plaatskaartjes geven die doordachte en professionele indruk. Gemakkelijk te versieren met tekeningen, illustraties en foto's, zullen de plaatsaanduidingen uw huwelijk net dat perfecte gevoel geven.

Originele, klassieke of creatieve huwelijksplaatskaarten

Onze huwelijksplaatskaarten, ook wel bekend als naamhouders of escortekaarten, worden verfraaid door uw personalisatie en zijn onmisbare accessoires voor het succes van uw receptie. Houdt u van eenvoud? Waarom kiest u dan niet voor een klassieke plaatskaart in uw kleuren en in harmonie met de decoratie van uw receptieruimte? Gemakkelijk te personaliseren, onze plaatskaarten van kartonpapier passen bij elk thema. Voeg gewoon een vleugje creativiteit toe, voeg vormen en motieven toe die u leuk vindt: vlinder, veer, harten... en vergeet niet de datum en de namen van de toekomstige bruid en bruidegom in kleine letters te vermelden, zodat er genoeg ruimte is om de namen van uw gasten met de hand te schrijven.