Fotostroken

Ontdek onze Paulux Fotostroken, in de stijl fotocabine, die uw beste foto's in de kijker zetten. Verkocht in verpakkingen van 3 stroken (5,5 cm x 21 cm), gedrukt op 350g glanzend papier. Het ideale gepersonaliseerde geschenk om aan te bieden als aandenken aan uw mooiste feesten: communie, huwelijk, verjaardag. Verpakt in een mooi kartonnen étui.
Voor dit product is geen proefdruk mogelijk. Achterkant wit


spinner carteland
Avis clients

Presenteer uw foto’s zoals in een fotohokje

Lijken alle foto’s op elkaar? Maak dan eens een bijzonder alternatief met Paulux. Alsof er een rij boekenleggers bij elkaar staan met een origineel ontwerp. Een nieuwe manier om herinneringen, feesten of welke gelegenheid dan ook voor een lange tijd te laten zien.

Cheese, strike a pose Paulux !

Iedereen kan nu gemakkelijk foto’s maken maar zelden wordt daar iets leuks mee gedaan. Verander nu eens van formaat en probeer deze unieke manier om foto’s te laten drukken. Net alsof ze uit de cabine komen kunt u er een gekke serie van maken, een kort verhaal enzovoort. Laat uw fantasie los en bedank een leuk vervolg voor jong en oud.

Waaauw, vastgelegd op een Paulux

Op onze website hebben we al een aantal voorbeelden gemaakt om u op weg te helpen. Alle ontwerpen worden gedrukt op 350 grams papier. U kunt er zelf ook een ander gebruik aan geven zoals een menu, een plaatskaart of een decoratie voor uw interieur.

Kenmerken van de Paulux

Het gaat om rijen van 4 foto’s, gedrukt in setjes van 3, 5,5 cm x 21 cm, op stug papier gedrukt en netjes verpakt om gemakkelijk als kado te kunnen geven.