Professionele wenskaarten 2023

Bedank uw zakelijke relaties voor de samenwerking in het afgelopen jaar met een mooie kaart die past bij de sfeervolle eindejaarstijd.
Afwerking naar keuze: goudfolie, hoogglans of mat


spinner carteland
Avis clients

Als bedrijf, vereniging of beroep zijn er vele redenen om zakelijke wenskaarten uit te sturen die niet alledaags zijn. Sommigen willen goede relaties met hun partners onderhouden, terwijl anderen liever een succesvol zakenjaar willen markeren, terwijl weer anderen grote doelen voor het komende jaar willen omarmen. De corporate wenskaarten van Carteland doen het nog beter, ze helpen u te communiceren over hoe uw organisatie haar klanten, partners, medewerkers en haar waarden, ethiek en DNA waardeert. Met Carteland trekt u de aandacht van uw ontvangers met trendy wenskaarten met trendy graphics en gedrukt op hoogwaardig papier. Carteland is een zekere waarde voor het online drukken van wenskaarten dankzij zijn 20 jaar knowhow op het gebied van digitaal drukken.

Wat moet er op bedrijfswenskaarten worden geschreven en naar wie moeten ze worden gestuurd?

Het sturen van een attente bedrijfsgroetkaart kan u helpen bij het opbouwen van een langdurige zakelijke relatie met uw ontvanger, vooral als de ontvanger een gepersonaliseerde wenskaart ontvangt. Aan de andere kant kan een slecht geformuleerde, generalistische of onhandige boodschap een negatieve indruk achterlaten op uw zakenpartners, vooral als het om buitenlanders gaat. Door het personaliseren van uw bedrijfswenskaart bij de gratis ontwerpstudio van Carteland, vindt u inspiratie in het ontwerp en in de goede jaarwensen die u kunt formuleren.

 • Business Partners: Het onderhouden van een sterke relatie met uw zakenpartners is cruciaal om elk jaar winst te kunnen maken, vandaar het belang van een op maat gemaakte bedrijfsgroetkaart. Leg in je bericht uit waarom je deze relatie waardeert. Benadruk waar de sterke punten van uw bedrijf liggen ten opzichte van de concurrenten en hoe u van plan bent uw partnerschap voort te zetten.

  Loyale klanten: Zonder haar klanten zou geen enkel bedrijf overleven. Vergeet niet uw klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Uw bedrijf kan tijdens het vakantieseizoen een uitwisselingsmoment of een jaarlijks evenement organiseren voor zijn beste klanten; dit kan een gelegenheid zijn om een uitnodiging te sturen met uw beste wensen op uw bedrijfswenskaart.

  Medewerkers: Het is belangrijk dat medewerkers het gevoel hebben dat ze worden erkend door het bedrijf waarvoor ze werken. Een gepersonaliseerde bedrijfsgroetkaart met een boodschap aan alle medewerkers laat zien dat het management elke medewerker echt waardeert. Net als bij een kerstkaart voor het hele gezin, benadrukken bedrijfswenskaarten vaak de grote prestaties van het jaar, de opwindende projecten die voor ons liggen en de uitdagingen die ons te wachten staan.

  Wat zijn de details om niet te vergeten in een visitekaartje?

  Er zijn een aantal essentiële elementen die u in de creatie van uw visitekaartjes moet opnemen en die u niet mag vergeten.

 • Bedrijfslogo: Het hoeft niet te groot te zijn, maar vanuit het oogpunt van branding zorgt u ervoor dat uw bedrijf herkend wordt tussen alle andere Happy New Year kaarten. Roep de kleuren en/of slogan van uw bedrijf subtiel op en gebruik deze bij het maken van de wenskaart.

  Adres: vergeet bij het wensen van uw zakenrelaties niet uw kantooradres, e-mailadres, telefoonnummer en/of bedrijfswebsite te vermelden op de bedrijfswenskaart.

  Hoogtepunten: maak gebruik van het nieuwe jaar om een belangrijke verjaardag van uw bedrijf, een historisch feit of de solidariteitsoorzaak waar u zich al zoveel jaren voor inzet, op uw bedrijfswenskaart te vermelden. Dit alles zal u onderscheiden van uw concurrenten.

  Handgeschreven woord: Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar vergeet niet de bedrijfskerstkaart met de hand te ondertekenen om uw zakenpartners uw volledige aandacht te laten zien. Neem de tijd om een paar handgeschreven zinnen te schrijven in elk visitekaartje dat u stuurt. Eenvoudige woorden als "Happy Holidays", "Happy New Year", "We zijn u dankbaar dat u ons door dit project heen begeleidt" of "Here's to a prosperous New Year" of "With all my consideration" zijn precies de juiste woorden.

  Hoe maak je een 100% professionele bedrijfswenskaart?

  Als u echt indruk wilt maken op de ontvangers van uw bedrijfswenskaarten dit vakantieseizoen, biedt Carteland een veelvoud aan personalisatiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw kerstkaarten perfect zijn. Het eerste waar u op moet letten bij het maken van uw online bedrijfswenskaart is of u al dan niet een foto van uw bedrijf of van uw team wilt toevoegen. Carteland, geeft u een paar tips om fouten of fouten in de smaak te voorkomen.

 • Fotogrußkarte: Wenn Sie eine professionelle Fotogrußkarte erstellen möchten, denken Sie daran, Ihren Mitarbeitern ein bis zwei Wochen im Voraus mitzuteilen, dass ein Team-Fotoshooting stattfinden wird, und sie eventuell zu bitten, entweder Ihr Markenoutfit zu tragen oder diese oder jene Farbe der Kleidung zu wählen. Wählen Sie einen Standort auf Ihrem Gelände, der an Ihre Produkte oder Ihre Unternehmenskultur erinnert. Nehmen Sie sich 15 oder 20 Minuten Zeit, um die Szene zu setzen, besonders wenn Sie in Ihrem Büro fotografieren. Setzen Sie einen professionellen Fotografen ein, wenn Sie in Ihrem Unternehmen keinen haben, der in der Lage ist, eine optimale Beleuchtung und Bildqualität zu gewährleisten.

  Klassieke wenskaart: Ontdek tussen de honderden professionele wenskaartmodellen het ontwerp van uw dromen en dat zal dienen als basis voor uw personalisatie. Onze grafische ontwerpers hebben kaarten gemaakt met een feestelijke geest, klassiek en elegant, origineel en nog veel meer. Het enige wat u hoeft te doen is het lettertype, de achtergrondkleur en de lay-out aan te passen om een bedrijfswenskaart te krijgen die op u lijkt. Ga aan de slag want bij Carteland is alles bij de prijs inbegrepen: kaart + bedrukking + enveloppen.

  De opties: Om uw professionele online wenskaart te perfectioneren, kunt u kiezen uit onze vier verschillende papiersoorten, een dubbel kleppenformaat of met een Bakers' Twine maar ook een selectieve 3D-goud of vernisafwerking om uw kaart meer karakter te geven. En tot slot geeft Carteland u de mogelijkheid om uw eerste gratis visitekaartje te bestellen met behulp van de gepersonaliseerde voorbeeldcode (zie voorwaarden op de site) om de kwaliteit van Carteland te testen. U maakt zeker het verschil door Carteland te kiezen als uw partner bij het maken van uw Happy New Year kaarten.