Sticker Geboorte Kleine garderobe, grijs-groen, 4.5 cm
Sticker Geboorte Kleine garderobe, grijs-groen, 4.5 cm goedkoop
Sticker Geboorte Kleine garderobe, grijs-groen, 4.5 cm gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Sticker Geboorte Kleine garderobe, grijs-groen, 4.5 cm

Ref : 09125-ZP0-R
vanaf €0.48 Lees verder
Papier : Zelfklevend papier
Glad wit papier. Satijnen afwerking. Zelfklevende "Sticker" afwerking (met een beschermlaag op de achterkant die moet worden verwijderd om op het gewenste oppervlak te kleven). 190 g/m²
  • Formaat van het model : 4.5 cm x 4.5 cm
Omschrijving Sticker Geboorte - Kleine garderobe, grijs-groen, 4.5 cm
Verfraai je geboorte-enveloppen met een origineel accessoire: de gepersonaliseerde sticker! Op een effen grijze achtergrond wordt het woord Hallo prachtig weergegeven in een mooi lettertype. Deze geboortesticker zal je vrienden en familie ontroeren als ze de envelop met de geboorteaankondiging van je baby openen. Dankzij het ontwerp kan deze sticker direct besteld worden zonder extra aanpassingen, tenzij je het woord Hallo wilt veranderen in de naam van je zoontje. Diameter van geboortesticker: Ø 4,5 cm - verkocht in sets van 15 stuks. Neem contact op met ons team dat op de aangegeven tijden voor je klaar staat. Voor dit product is geen actie-aanbieding met gepersonaliseerd proefexemplaar beschikbaar. Foto niet contractueel.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Autocollant

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.