Sticker Geboorte Poësie in pastel, sticker
Sticker Geboorte Poësie in pastel, sticker goedkoop
Sticker Geboorte Poësie in pastel, sticker gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Sticker Geboorte Poësie in pastel, sticker

Ref : 08486-ZP0-R
vanaf €0.48 Lees verder
Papier : Zelfklevend papier
Glad wit papier. Satijnen afwerking. Zelfklevende "Sticker" afwerking (met een beschermlaag op de achterkant die moet worden verwijderd om op het gewenste oppervlak te kleven). 190 g/m²
  • Formaat van het model : 4.5 cm x 4.5 cm
Omschrijving Sticker Geboorte - Poësie in pastel, sticker

Als een bloem die net tot bloei is gekomen, geeft dit delicate, zelfklevende geboorte-etiket dat op de achterkant van je enveloppen wordt geplakt, meer cachet aan je geboortekaart. Deze poëtische geboortesticker is gemakkelijk te personaliseren met de mooie naam van je dochtertje en haar geboortedatum. Dit mooie zelfklevende geboorte-etiket, geïllustreerd met een roze bloem, past bij de aankondiging van dezelfde serie. Met dit geboorte-etiket kun je ook de verpakking van je cadeaus verfraaien of een fles champagne of wijn versieren. Verkocht per vel van 15 exemplaren. Advies van onze grafisch ontwerper: voor een perfecte weergave en volledige tevredenheid, raden we je aan de gekozen lay-out aan te houden. Als je meer informatie nodig hebt, helpt de klantenservice je graag op de op de site aangegeven tijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.