Bohemian Trouwkaarten

Maak uw persoonlijke huwelijksuitnodiging met of zonder foto door één van onze producten uit onze verschillende collecties te selecteren. Originele, chique of creatieve huwelijksaankondiging: kondig het thema van uw bruiloft aan met een uitnodiging die uw liefde weerspiegelt. Dankzij de vele formaten en ontwerpen kunt u uw familie en vrienden een unieke kaart aanbieden. Wij bieden u een compleet huwelijksassortiment, van Save The Date tot en met uw bedankkaart. Onze online editor biedt vele afdrukmogelijkheden: keuze uit foto's, teksten, schrijfstijl, kleuren, papier of zelfs uw enveloppen.

spinner carteland
Avis clients
Trouwkaarten Planten kader, watergroen

V. Esther Gepubliceerd op 17/08/2021 following an order made on

Planten kader, watergroen

5/5

Heel erg mooi! Goede kwaliteit, ik wilde iets met bloemen en rustige, lieflijke pasteltinten qua kleuren. De achterkant was een beetje saai wit, maar was naar wens te bewerken met een andere achtergrondkleur en in te voegen afbeeldingen. Het kwam in een mooi doosje met de namen van de medewerkers, erg leuk, oog voor detail. Papier kwaliteit is goed. Fijn dat het papier zonder chloor is gedrukt. Kwalitatief erg goed, ben zeer tevreden!

Trouwkaarten Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

K. Nikki Gepubliceerd op 07/07/2021 following an order made on

Silhouette, veldbloemen, in twee kleuren

5/5

Mooi product

Trouwkaarten met Foto Krans boho

D. Sefanja Gepubliceerd op 26/06/2021 following an order made on

Krans boho

4/5

Mooi product. Soms wel een ruw randje aan de kaart van het uitdrukken uit de kartonnen platen.

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : rustieke, originele, bohemian, elegante, vintage, traditioneel, natuur, vergulding. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zoals Georges BIZET zei, "liefde is geboren uit bohemie. Het ontwikkelt zich buiten de wet om". Het is te vergelijken met een rebelse vogel. Met andere woorden, liefde is een onveranderlijke zoetheid. Een liefdevol huwelijk rust op de pijler van vrijheid. Deze vrijheid houdt een vraag naar waarheid in, die het paar zal leiden. Aangezien jullie liefde een mooi verhaal is om te lezen, te vertellen en te delen, zal een oprechte huwelijksspeech niet ongeïnspireerd blijven. Het leven op een bohémien-manier zien betekent een dagelijkse levensstijl van armoede en zorgeloosheid. Als we teruggaan in de tijd naar het aristocratische tijdperk, was deze manier van leven romantisch, omdat men waarde hechtte aan de eenvoudige genoegens die het leven te bieden heeft. Met andere woorden, het woord verwijst naar een persoon die van dag tot dag leeft, ongeacht de sociale conventies. Als u dus een brief wilt sturen naar uw familie, vrienden of collega's, kunt u het beste een bohemien huwelijksaankondiging gebruiken. De grote vraag is echter hoe je deze bohemien huwelijksaankondiging maakt? Geen paniek! Wij geven u de belangrijke details door onze analyse van dit type huwelijk in vier delen op te splitsen. Hier zijn enkele richtlijnen voor je uitnodiging: zoek inspiratie; stel de gastenlijst op; kies de foto van het bruidspaar en de lay-out van de uitnodigingskaart...

Hoe maak je een unieke bohemien trouwkaart die je imago weerspiegelt?

Het doen van een bohemien bruiloft betekent dat je wilt dat je gasten aankomen op een plek die leuk en eigenzinnig is, maar de zoetheid van je kleine meisjesdromen weerspiegelt. Vandaag, in de 21e eeuw, zijn er verschillende manieren om uw inspiratie in te richten. U kunt technologische toepassingen gebruiken, zo niet uw eigen ervaring, om u te laten inspireren door de evenementen die u al hebt bijgewoond:

 • Sociale netwerken: dit zijn platforms voor online delen. Degenen die gespecialiseerd zijn in het delen van foto's zijn bijzonder interessant, in de creatie van de aankondiging. Gebruikers delen hun interesses. Het is dus praktisch onmogelijk voor een gebruiker om geïnteresseerd te zijn in het thema van de bruiloft. Voer gewoon het trefwoord "bruiloft" of "bohemien bruiloft" in de zoekmachine in en je krijgt een breed scala aan foto's. Met zoveel foto's van decoraties, jurken, boeketten en bruidsingangen is het onmogelijk om geen inspiratie op te doen.

  Photo-sharing apps: erg populair deze dagen, ze geven gebruikers de mogelijkheid om video's te maken. Je kunt ze gebruiken als inspiratie voor de feestsfeer.

  Belevenissen: is er onder je vrienden, collega's of familieleden iemand eerder getrouwd dan jij. Je nam deel aan de ceremonie. Nu is het tijd om al deze prachtige ideeën voor uw bruiloft samen te stellen om uw gasten de adem te benemen.

  Welke foto moet u gebruiken om een bohemien uitnodiging voor uw bruiloft te ontwerpen?/h3>

  De geschiedenis vertelt dat in de oude aristocratie de mensen op een bohemien manier leefden. Maar ter gelegenheid van uw huwelijk, ontzeg uzelf niet van een beetje moderniteit! De keuze van de foto hangt in de eerste plaats af van het budget, maar ook van wat u wilt overbrengen aan de persoon die u zal lezen. U hebt de keuze tussen klassiek (oude foto), modern (opname) of origineel (grafisch ontwerp) blijven.

 • Ooude foto: dit is geen zonde, want het ligt binnen ieders mogelijkheden. De foto mag dan oud zijn, maar voor jou heeft hij waarde. Het herinnert je zeker aan een dierbare herinnering.

  Foto's maken: met de opkomst van de digitale technologie is het maken van foto's een fluitje van een cent geworden. Op een bruiloft, is het een mooi moment van ontspanning. U kiest de plaats en het type van de affiche zoals u dat wenst, zonder daarbij vulgair te worden.

  Grafisch ontwerp: een mooie foto-foto kan uw gasten alleen maar betoveren en een vleugje originaliteit geven aan de huwelijksaankondiging boheme.

 • Bepaal een geschat aantal: het is moeilijk of zelfs nutteloos om de gastenlijst al maanden op voorhand vast te leggen. Het is daarom beter om een ruw idee te hebben van het aantal mensen. Dit zal uw voorbereiding vergemakkelijken, aangezien u alleen het minimumaantal gasten voor elke locatie (ceremonie, vin d'honneur, diner, enz.) hoeft vast te stellen. Het verdient de voorkeur het aantal gasten naar boven te schatten, ook al is het zeker dat zij niet allemaal aanwezig zullen zijn. Dit is uw kans om te beslissen of de ceremonie intiem of eerder groots zal zijn.
 • Bepaal het budget: de euforie van de bruiloft kan ertoe leiden dat u uw bankrekening opblaast. Wees voorzichtig. Het is een speciale dag en veel mensen dromen van een onvergetelijk moment. Maar je moet het hoofd koel houden. Het is het aantal gasten dat de uiteindelijke kostprijs beïnvloedt. Maak dus eerst de balans op van je financiële situatie voordat je dit aantal bepaalt!

  Het kiezen van de gasten: het is leuk, maar het lastige is dat niet iedereen kan worden uitgenodigd. In het begin lijkt het kinderspel. Maar met een wedstrijd aan kan deze beslissing in een nachtmerrie veranderen als het gaat om het organiseren van de ceremonie. Er is echter één regel waaraan je je moet houden: zowel je naaste familieleden als je gebruikelijke relaties moeten op de lijst staan.

  Welke opmaak moet je kiezen voor je boheméhuwelijksaankondiging?

  Dit is je kans om je persoonlijke touch te geven. Het gaat erom de samenstelling van uw huwelijksaankondiging te bepalen wat betreft lettertype, grootte van het karton en waarom niet van de motieven.

 • Font of typografie: in samenwerking met een professional zult u een idee hebben van de verschillende typografieën. Het is aan het bruidspaar om een bepaalde stijl te kiezen voor hun uitnodigingen. Het is echter belangrijk ervoor te zorgen dat de tekst leesbaar is.

  Grootte: gebruik een professional als richtlijn! Wordt de uitnodiging gevouwen of niet? Alleen het gewicht van het papier kan deze vraag beantwoorden. Uniek en exclusief, uw uitnodiging kan eenvoudig zijn (vierkant of rechthoek, voor- of achterkant, liggend of staand). Het hangt allemaal van jou af. Het kan de grootte hebben van een zakje, een klein hartje of een rondje.

  De ontwerpen: voor de mooiste dag van uw leven kunt u uw kaart personaliseren met rozenblaadjes, kant, begroeiing, hartjes, hout, enz.Tot slot, om een bohemien huwelijksaankondiging te maken, is het belangrijk om van tevoren over de voorbereidingen na te denken. De persoonlijke noot op je kaart is het magische element dat de toon van je huwelijk zet, vooral als je bohemien wilt blijven. De bohemienhuwelijksaankondiging kan in vier elementen worden samengevat: een frisse inspiratie, ontleend aan de wereld; een doordacht en weloverwogen budget, want dat zit niet altijd in een kluis; gasten die zorgvuldig worden uitgekozen en verantwoord naargelang de plaats en het budget; en tenslotte de inrichting. In hetzelfde thema : faire part mariage boheme chic, faire part boheme dentelle, faire part boheme champêtre.

  Tot slot, hier zijn andere wijdverspreide thema's om een uitnodiging te maken : champetre, natuur, winter, rond, oosters, vrijheid, chic, kraft, zee, vintage, reizen, humor.