Grijze Trouwkaarten

spinner carteland
Avis clients

De tijd is gekomen om jullie verbintenis te materialiseren in de ogen van God en de mens. De voorbereidingen (keuze van de jurk van de aanstaande bruid, trouwring reeds geleverd...) vorderen vrij goed. Alle formaliteiten zijn afgehandeld. Maar u wilt van uw bruiloft iets buitengewoons maken, een uitzonderlijke gebeurtenis die de aandacht van uw gasten voor altijd vasthoudt. De grote vraag is: wat moet er worden gedaan om dit te bereiken? Het antwoord is eenvoudig: optimaliseer uw uitnodiging! Maak indruk op uw gasten met een grijze huwelijksuitnodiging! Print een originele grijze huwelijksuitnodiging! U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u dit moet aanpakken? Onze prioriteit is om al uw vragen te beantwoorden.

Hoe ontwerpt u uw grijze huwelijksaankondiging?

Het besluit om in de winter, lente of zomer te trouwen is een manier om uw verbintenis aan de seizoenen van het jaar te koppelen. Het is een manier om zaken en plezier te combineren. Grijs is daarbij een romantische en elegante kleurencombinatie. Het is een geweldige keuze voor een kleurrijke bruiloft. Alles gebeurt in overeenstemming met de seizoenen.

 • In de winter: dit seizoen inspireert vele thema's die uw grijze huwelijksuitnodiging verfraaien. U kunt zich laten inspireren door de winterwind, sneeuwballen die de bomen in een winters wit kleuren, schaatsen die over het ijs glijden, een ritje met de arrenslee, kleine schaatswagentjes die erts vervoeren, enz. Naast deze elementen is er de helderheid van de lucht. Het wordt geassocieerd met een grijze zon. Dit alles is een prachtig landschap!

  In de lente: het is de verschijning van vegetatie, bloemen van mauve, roze, wit... De zon is mild, met een veelheid aan kleurrijke vlinders, die de natuur verrijken. Als u wilt, is de maand mei ideaal voor uw huwelijk tijdens dit seizoen. Stel je een mengeling voor van muisgrijs, zuiver kastanjegrijs of staalgrijs op je grijze huwelijksuitnodiging! Al uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.

  In de herfst en de zomer: het is de metamorfose van het landschap. Het seizoen maakt het gebladerte donkerder. De zomer is de tijd van vakantie, van vruchtdragende planten en van de zon. De golven worden gevormd en de zeevogels animeren het landschap. Alles is prachtig! U zult overweldigd worden door de ongelooflijke kleuren, verlichting en vrolijkheid van deze seizoenen. Dit alles kan worden weerspiegeld in uw huwelijksaankondiging.

  Is het mogelijk om een thema van de grijze huwelijksaankondiging aan te passen?

  De keuze van thema's met betrekking tot de winter, lente, herfst of zomer is geen beperking.Elk bruidspaar wil graag de volledige aandacht van de gasten. Door het initiatief te nemen om uw thema's te personaliseren, geeft u uzelf het voorrecht om van uw grijze huwelijksaankondiging een originele creatie te maken. In deze zin stellen wij u enkele gepersonaliseerde thema's voor.

 • Natuur: als u een natuurliefhebber bent, zijn bepaalde elementen uit de natuur zeer interessant als inspiratiebron voor de personalisering van het thema van uw uitnodiging. U kunt zich laten inspireren door schilderachtige landvormen, boswandelingen, wandelingen, boomvegetatie, weiden, woestijn, oceanen...

  Zoölogische en botanische attracties: u kunt uw aspiraties richten op gegevens zoals een botanische tuin, botanische escapades, reuzenpanda's, een bezoek aan de dierentuin en vele andere gegevens om een thema voor uw huwelijksaankondiging aan te passen.

  Kunst en sterren: vallende sterren, grijs landschap, vuurwerk, halve maan aan de iets donkere hemel, een grijze wijn, zonsondergang vergezeld van grijze wolken zijn fantastische elementen, die uw grijze huwelijksaankondiging kunnen verfraaien.

  U kunt uw grijze huwelijksaankondiging ook personaliseren door eenvoudigweg een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van de opmerkelijk elegante grijze kleur. U kunt kiezen uit kastanje bister, staalgrijs, antracietgrijs, paye grijs, muisgrijs, duifgrijs, Mountbatten roze, parelgrijs of ijzergrijs. Het grijs is geschikt voor uw bruiloft met duizend kleuren.

  Is het mogelijk om foto's toe te voegen aan een grijze huwelijksuitnodiging?

  Het ontwerp en de creatie van uw uitnodigingskaart is een uitdrukking en het delen van uw gevoelens met de mensen die veel voor u betekenen. Natuurlijk kunt u zoveel foto's toevoegen als u wilt. Foto's die delen, vreugde, geluk en liefde oproepen, zijn bijzonder aangenaam. Voeg ook je eigen foto's toe aan je grijze huwelijksaankondiging!

 • Jouw jeugdkiekjes, je kleuterschoolsouvenirfoto's met je cadeautjes, je meisjes- en jongensfoto's, collegefoto's, je afstudeerrollen zijn allemaal afbeeldingen die je kunt toevoegen om je huwelijksaankondiging te perfectioneren.

  Jouw intieme momenten: dit zijn momenten van vreugde en geluk die je met je echtgenoot hebt gedeeld en die je levend wilt houden. Dit is het moment voor u om deze foto's aan uw uitnodiging toe te voegen. Het kunnen foto's zijn die zijn genomen tijdens een picknick, een verblijf in het buitenland, een privéreis, een kampeertocht of een duik aan het strand.

  Familiefoto's: dit zijn de opnamen die de mooie momenten van uw leven als gezin markeren. Het kan gaan om foto's genomen bij de eerste ontmoeting tussen de twee families, een etentje, een praatje in de familietuin, een uitstapje naar het platteland en vele andere gevallen. Het is tijd om uw dierbaren de kans te geven u te eren door te helpen bij de organisatie van uw evenement. U kunt ook uw eigen foto's van broers en zussen, jeugdvrienden en collega's op het werk gebruiken om uw huwelijksaankondiging op te leuken. U kunt ook uw eigen foto's van uw jeugd en adolescentie toevoegen, die uw gasten in verrukking zullen brengen.

  Hoe maakt u een originele grijze huwelijksaankondiging?

  De aankondiging van uw verbintenis wordt op uw uitnodigingskaart geschreven. Inderdaad, het is de manifestatie van welzijn, van een nieuw leven dat je samen met je liefdespartner opbouwt. Het is een gevoel van delen en verbondenheid tussen u, uw familie en uw dierbaren. U kunt een boodschap van medeleven en liefde schrijven. Deze uitnodigingskaart moet al uw gasten bekoren. Wij stellen een paar manieren voor om dit te doen.

 • Kopieer een korte en mooie boodschap en voeg deze toe aan uw uitnodigingskaart! Dit bericht kan een romantisch gedicht zijn. Elke toekomstige echtgenoot moet zijn of haar boodschap opschrijven. Kies hiervoor een boeiend, fabelachtig en helder thema! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bruiloft op het strand, in de tuin, midden op zee... Deze keuze moet in perfecte harmonie zijn met uw verschillende aankondigingen, die de gebeurtenis voor altijd vereeuwigen.

  Wanneer het gaat om de keuze van de kalligrafie, moet u vooral letten op het lettertype! De kalligrafie zou goed moeten zijn. Het lettertype en de lettergrootte moeten zorgvuldig worden gekozen om de lezer te raken. Kies bij het ontwerpen van uw uitnodiging voor kwaliteit, merk en authenticiteit! Kies luxe papier, dat is opmerkelijk speciaal! Kies voor kraftpapier, dat is het enige papier dat wordt aanbevolen voor het maken van uw uitnodigingskaart!

  Wanneer het gaat om de kleur van het touwtje dat de uitnodigingskaart verzegelt, let dan op de details. Kies de kleur van het touw dat bij het thema past! Doe hetzelfde voor de enveloppen en de omhulsels!

  Het is uiteindelijk de ongelofelijke schoonheid van grijs die alles overtroeft als het gaat om de uitstraling van je grijze huwelijksuitnodiging! In feite is het grijs in al zijn schakeringen dat in één huwelijk wordt onthuld, voor een adembenemend resultaat. U kunt een nieuwe wereld creëren, waarin het sensationele decor het resultaat is van de grijze kleur en de klimatologische seizoenen van het jaar. Ongeacht waar u uw verbintenis aangaat, u zult zich in alle seizoenen van het jaar thuis voelen. Op een grijze huwelijksuitnodiging benadrukken de verschillende grijstinten, in symbiose met een seizoen, de toon van uw receptie. Kiezen voor een uitnodigingskaart voor een grijze bruiloft is de elegantie van grijs op uw evenement laten schijnen. In hetzelfde thema: grijs en roze huwelijksuitnodigingen, grijs en witte huwelijksuitnodigingen, grijs en poederroze huwelijksuitnodigingen.

  Hier zijn andere kleuren die Carteland u kan bieden voor uw huwelijksuitnodigingen: blauw, oranje, groen, geel, paars, zwart, rood, grijs.

  Hier zijn enkele kleurencombinaties: zwart en wit, rood en wit.