Liberty Trouwkaarten Liberty forever
Liberty Trouwkaarten Liberty forever goedkoop
Liberty Trouwkaarten Liberty forever gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Liberty Trouwkaarten Liberty forever

Ref : 07997-AD1-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 14,8 cm x 14,8 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Liberty Trouwkaarten - Liberty forever
Een originele huwelijksaankondiging met het Liberty herfstmotief. Probeer deze grote driedelige huwelijksaankondiging waarmee je je aankondigingstekst, het programma van de dag en de uitnodiging voor de maaltijd en de brunch van de volgende dag kunt invoegen. Zeer modern met de verschoven vouw die in een glimp het Liberty-logo laat zien. Dankzij de sobere en elegante vormgeving is deze huwelijksaankondiging geschikt voor een burgerlijk of religieus huwelijk, een tweede huwelijk of een huwelijksverjaardag. Afmetingen van dit huwelijksmodel: 14,8 cm x 14,8 cm (gesloten). Als je meer informatie nodig hebt, staat onze klantenservice klaar om je van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de feestdagen, te antwoorden.

In een bepaald ontwerp biedt deze chique huwelijksuitnodiging een chique illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Dit Liberty Trouwkaarten Liberty forever zal u bekoren met zijn gratie en bruikbaarheid. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste trouwkaart online ontwikkelen via onze ontwerptool door de typografie, het ontwerp en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het elegante ontwerp van uw huwelijksuitnodigingskaart versterken. Ontdek onze complementaire producten gekoppeld aan hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Liberty Trouwkaarten Liberty forever die geschikt zou kunnen zijn voor vele thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt beoordelen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodigingskaart gratis te maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op ecologisch papier. Als u meer instructies wilt over deze Liberty Trouwkaarten Liberty forever, neem dan contact op met onze klantendienst.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.