Liberty Trouwkaarten Liberty Love
Liberty Trouwkaarten Liberty Love goedkoop
Liberty Trouwkaarten Liberty Love gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Liberty Trouwkaarten Liberty Love

Ref : 07983-SP2-RV
vanaf €1.55 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
Omschrijving Liberty Trouwkaarten - Liberty Love

Het Liberty-motief is op dit moment helemaal de trend als leidraad bij huwelijken in landelijke, chique en klassieke stijl. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je het aantreft op trouwkaarten. Met het 3-in-1 formaat biedt deze "Liberty Love" trouwkaart zowel een elegante als originele stijl. Een gouden afwerking op steentjes geeft veel reliëf aan je huwelijksuitnodiging. Deze zogenaamde "opgestapelde" huwelijksset bestaat uit: een trouwkaart (12 cm x 16,7 cm), een uitnodiging voor de maaltijd (10 cm x 13 cm) en een klein uitnodigingskaartje (12 cm x 7 cm). Het is aan jou om ze naar eigen behoefte aan te passen: brunch, antwoordkaart, uitnodiging voor de borrel.... Je moet ze zelf aan elkaar vastmaken met bakkerstouw (optioneel) of met een kleine decoratieve paperclip (niet meegeleverd). Een vraag, een wens? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Dankzij het charmante ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging moeiteloos een ware uitnodiging tot geluk. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Liberty Trouwkaarten Liberty Love die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst netjes doen uitkomen. Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen met onze ontwerptool! Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de eenvoudige kant van de presentatie benadrukken. Vind onze aanvullende producten gerelateerd aan hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te ontwerpen. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Liberty Trouwkaarten Liberty Love die zich zal lenen voor vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier in te kopen uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer informatie wenst over deze Liberty Trouwkaarten Liberty Love, neem dan contact op met onze klantendienst.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.