Lint en Band Trouwkaarten

spinner carteland
Avis clients

W. Carlien Gepubliceerd op 29/06/2021 following an order made on

Liberty Love

5/5

Helemaal aangepast maar perfect! Een erg mooie kaart

Waarom en hoe maak je een huwelijksuitnodiging met lint?

Je hebt besloten om je relatie officieel te maken door te gaan trouwen. U bent klaar voor de organisatie van uw banket. Jij en je toekomstige levenspartner hebben al een idee over de locatie. Je hebt een idee over de cateraar, de kapper en de decorateur te contacteren. Er rijst echter een vraag: hebt u al nagedacht over het soort kaart dat u aan uw gasten wilt sturen? Nee ? Je mag deze stap niet verwaarlozen. Door de online catalogi te raadplegen, hebt u verschillende opties. Om hoofdpijn te vermijden, waarom kiest u niet voor de faire part mariage ruban ? Als u deze keuze maakt, profiteert u van verschillende voordelen, waaronder het gemak van het ontwerp en het grote aantal variaties. Het lint is gemakkelijk te vormen. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en is het geschikt voor de meeste kaartontwerpen. Details over het huwelijksaankondigingslint en de vervaardiging ervan.

Waarom zou het interessant zijn om een huwelijksaankondigingslint te maken?

Je begint ervan overtuigd te raken dat het huwelijksaankondigingslint iets voor jou is. U wilt echter weten wat de sterke punten zijn in vergelijking met andere soorten kaarten. Hier is alle informatie die je erover nodig hebt. Het zal u helpen begrijpen waarom u de juiste keuze hebt gemaakt.

De huwelijksaankondiging met lint is zowel, chique als elegant. Het accessoire dat het siert heeft vaak een satijnen textuur die staat voor raffinement en zachtheid. Als u een feest met een elegant thema plant, aarzel dan niet om voor dit product te kiezen.

Het lint waarmee het is versierd, is niet alleen elegant, maar heeft ook verschillende variaties. Het kan een effen kleur hebben of een patroon en is verkrijgbaar in verschillende maten. U hebt verschillende presentatiemogelijkheden als u kiest voor een uitnodigingskaart met lint.

Het lint kan op verschillende manieren worden vormgegeven, wat er een extra voordeel aan is. U kunt het naar wens vouwen om verschillende soorten strikken te verkrijgen: enkele, dubbele, met een staart of zonder.

Het lint kan worden gecombineerd met andere versieringen zoals jute, lovertjes en kant. Hun combinatie geeft een originele, landelijke of vintage uitstraling.

Welke soort en formaat uitnodiging voor een bruiloft met lint stuur je naar je gasten?

Na het lezen over de voordelen ervan, ben je er waarschijnlijk van overtuigd dat je een uitnodigingskaart voor een bruiloft met lint wilt. Nu vraagt u zich af welk type en formaat u moet kiezen. Als u contact opneemt met een drukker, kan hij u vele suggesties doen, zoals: de flapkaart, de accordeonkaart, de eenvoudige kaart of de kaart met losse flappen.

Flapkaart: met het lint kunt u uw uitnodiging plat maken en natuurlijk versieren. Het moet in het midden geplaatst worden als een armband. Deze presentatie is geschikt ongeacht het aantal kleppen op uw uitnodiging.

Accordionkaart: het principe blijft hetzelfde als bij de kleppenkaart. Het lint wordt gebruikt om de verschillende pagina's waaruit het bestaat samen te brengen. Het lint wordt gebruikt om de verschillende pagina's waaruit de kaart bestaat samen te voegen, zodat u de kaart kunt oprollen naargelang de lengte of breedte (afhankelijk van het formaat van de kaart).

Eenvoudige kaart: u hebt gekozen voor eenvoud? Je kunt je kaart altijd versieren met een lint. Hiervoor hebt u verschillende presentatiemogelijkheden: aan de zijkant, aansluitend op de hoogte of in een hoek.

Onafhankelijke kaart: als u hebt gekozen voor een aankondiging met onafhankelijke flappen, gebruikt u het lint om ze aan elkaar te koppelen. Je kunt natuurlijk een ander accessoire gebruiken, maar een strik van glanzende stof zorgt voor een elegante look.

Hoe schik je je strikken voor een mooie huwelijksaankondiging met lint?

Als je eenmaal weet wat voor soort huwelijksaankondiging met lint en het formaat je wilt, bepaal je de indeling van je lint. Kijk naar de sjablonen die online bestaan voor inspiratie. U kunt ook kiezen uit de volgende suggesties (de meeste vindt u in virtuele catalogi).

Aan de zijkant, d.w.z. aansluitend op de hoogte: dit is een gebruikelijke lay-out die op de meeste uitnodigingen met lint wordt gebruikt. U wikkelt uw lint rond de klep van uw kaart en plaatst het naargelang de hoogte.

Over een kanten omslag: hebt u al nagedacht over de combinatie van kant en lint voor uw uitnodigingen? Maak een klein strikje met je lint en plaats het op de kanten omslag (in het midden of aan de zijkant).

In een hoek van de kaart: als je discreet wilt zijn, plaats je je lint in een hoek van je kaart. Let er bij het plaatsen op dat u de inhoud van de omslag niet verbergt.

Binnen de breedte of lengte van de kaart: wikkel uw lint om uw aankondiging overeenkomstig de lengte of breedte ervan (vierkante of rechthoekige aankondiging). Maak dan een eenvoudige knoop in het midden. Deze lay-out is vooral bedoeld voor kaarten met twee flappen.

Wat zijn de geschikte kleuren lint voor het maken van trouwkaarten met lint?

Na het type, de grootte en de schikking van de strikken, moet u nadenken over de kleur van het lint dat u op uw kaart wilt aanbrengen. Verwaarloos deze laatste stap niet als u indruk wilt maken op uw gasten. U kunt zich laten inspireren en rekening houden met de volgende ideeën. U kunt ook contact opnemen met een vakman.

Wit: het is een neutrale kleur die kan worden gecombineerd met alle andere tinten, vooral zachte. Je kunt het gebruiken of je kaart nu blauw, roze, groen of beige is. Wit past ook goed bij alle donkere tinten: marineblauw, oudroze, donkergeel, donkergrijs.

Pastel: pastel is de trend van het moment, of het nu gaat om interieurontwerp of om de decoratie van uitnodigingskaarten. Het heeft verschillende variaties, zoals watergroen, hemelsblauw en poederroze. De toekomstige bruid en bruidegom waarderen het om zijn helderheid, zachtheid en vooral zijn elegantie. Het kan worden gecombineerd met neutrale kleuren, zoals lichtgrijs of wit.

Een kleur die kan worden gecombineerd met die van de uitnodigingskaart: hebt u gekozen voor een gekleurde kaart? Maak je geen zorgen, een lint kiezen is makkelijk. Kijk op de gespecialiseerde sites om uit te vinden welke het beste past bij de toon waarop u verliefd bent geworden. Als u moeilijk kunt beslissen, bel dan een specialist, hij kan u adviseren.

U bent verliefd geworden op de faire part mariage ruban en u wilt deze gebruiken voor uw grote dag? Je hebt de juiste keuze gemaakt. Het heeft verschillende troeven die uw uitnodigingen kunnen verbeteren. Het lint is een accessoire dat verfijning uitstraalt. Het kan vele vormen aannemen, afhankelijk van je inspiratie. Bovendien bestaat het in verschillende formaten. Het heeft verschillende kleuren en u kunt het combineren met uw faire part mariage ruban wat ook hun tint is. Met flappen, eenvoudig of met losse flappen, het is geschikt voor het ontwerpen van alle soorten uitnodigingskaarten. In hetzelfde thema : huwelijksaankondiging lint liberty, huwelijksaankondiging lint rood, huwelijksaankondiging lint satijn.