Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic
Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic goedkoop
Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic

Ref : 07841-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten met Foto - Mastic Majestic

Heeft u nog niet gekozen voor een bruiloftsconcept, maar wilt u uw gasten uitnodigen, dan is de serie "Mastic Majestic" iets voor u. De moderne typografie, die eruit ziet alsof ze met een viltstift is geschreven, verlevendigt de overigens eenvoudige uitnodigingskaart. Een ander voordeel is dat u alle belangrijke informatie en details over het verloop van de bruiloft, inclusief adressen, op deze kaart kunt plaatsen. 3-delige trouwkaart: > uitnodigingskaart 12 x 16,7 cm > Brunchkaart 10 x 13 cm > Informatiekaart 12 x 7 cm.

Een smaakvolle huwelijksuitnodiging in de moderne trend zal door zijn blijvende verfijning alle ogen van uw omgeving trekken. Deze Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic zal indruk maken met zijn subtiliteit en bruikbaarheid. Het is zeer belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw familie en vrienden zich moeten melden, meedeelt. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren met onze ontwerptool door uw favoriete lettertypestijl, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar extra dollar zal het esthetische ontwerp van uw huwelijksbriefpapier benadrukken. Vind ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit huwelijk briefpapier voor een perfecte match in uw bruiloft decoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodigingskaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten met Foto Mastic Majestic gratis te maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de openingsuren die op de website vermeld zijn. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk beantwoorden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.