Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel
Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel goedkoop
Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel

Ref : 05203-DC1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten met Foto - Paris Tour Eiffel


Hier speelde onze grafisch ontwerper met de gegeven trends om deze huwelijksuitnodiging te ensceneren. Deze Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel benadrukt het prille geluk van het paar en accentueert perfect uw uitnodigingstekst. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie trouwdag op de uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste trouwkaart online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Ontdek onze chique afwerkingen die waarde en elegantie zullen toevoegen aan uw hele creatie. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz. om uw aangepaste gecoördineerde set te realiseren. Geproduceerd door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel perfect geschikt zijn voor alle aanstaande bruiden die dromen van een originele of chique bruiloft. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten met Foto Paris Tour Eiffel afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen en te adviseren tijdens de kantooruren die op de website worden vermeld. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.