Trouwkaarten met Foto So Chic
Trouwkaarten met Foto So Chic goedkoop
Trouwkaarten met Foto So Chic gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten met Foto So Chic

Ref : 07054-TR2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,5cm.
  • Kleine kaart: 6cm x 16,5cm.
  • Groot etiket: 2cm x 7,5cm.
  • Klein etiket: 2cm x 6,5cm
Omschrijving Trouwkaarten met Foto - So Chic

Trendy formaat bestaande uit 3 verschillende kaarten: een uitnodiging met afgeronde hoeken (12x16,7 cm), een boekenlegger (6x16,7 cm) en 2 labels (2x7,5 cm en 6,5x2 cm).

Dit model wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen. U legt ze op elkaar en verbindt ze met Bakers Twine (optioneel).

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt. twerp ook op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz, gedaald tot uw aangepaste bijpassende set te realiseren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto So Chic die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Indien u meer instructies wenst, is onze medewerker van de klantendienst 5 dagen per week tijdens de aangegeven werkuren beschikbaar.

Een stijlvolle huwelijksuitnodiging in de trend van vandaag zal alle ogen van uw entourage vangen met zijn tijdloze verfijning. Deze Trouwkaarten met Foto So Chic zal indruk maken met zijn verfijning en praktische bruikbaarheid. Vergeet niet uw voornamen en de datum van uw huwelijksdag op uw uitnodiging te vermelden! Aan u om de huwelijksuitnodigingskaart van uw dromen te ontwerpen met onze ontwerptool! Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz., om uw aangepaste bijpassende set te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto So Chic die zich zal lenen voor vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u met raad en daad bij te staan tijdens de openingsuren die op de website vermeld zijn. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodigingskaart beantwoorden.

In een moderne stijl biedt deze stijlvolle huwelijksuitnodiging een esthetische illustratie voor het toekomstige paar. Breng een mooie sfeer in uw Trouwkaarten met Foto So Chic. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op de uitnodiging te zetten! Het is aan jullie om via onze ontwerpstudio het huwelijksdrukwerk van jullie dromen samen te stellen! Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om uw huwelijksuitnodiging voor een van de belangrijkste momenten in uw leven nog mooier te maken. Vind dit ontwerp ook terug op bruiloft accessoires zoals beursboekje, stickers, menu, etc om uw aangepaste samenhangende set te creëren. Gecreëerd door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto So Chic ideaal zijn voor alle aanstaande bruiden die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten met Foto So Chic afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze trouwkaarten op milieuvriendelijk papier. Als u meer instructies nodig heeft over dit Trouwkaarten met Foto So Chic, neem dan contact op met onze expert.

Hier heeft onze ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodiging te ensceneren. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto So Chic die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Vergeet zeker niet uw voornamen en de huwelijksdatum op uw uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online ontwerpen via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksuitnodiging te sublimeren en expressie te geven. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz, gedaald tot uw individuele harmonieuze set te creëren. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto So Chic ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw trouwkaart. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg vervaardigd in ons atelier in Aix-en-Provence. Voor vragen na de productie: neem contact op met de klantenservice tijdens de kantooruren die op de website zijn aangegeven.

Dit chique trouwkaartje zal u bekoren met zijn verfijndheid. Deze Trouwkaarten met Foto So Chic benadrukt het aanstaande geluk van het bruidspaar en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst smaakvol weergeven. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging ontwerpen. Kies de typografie van uw voorkeur en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de vooraf ontworpen tekst als voorbeeld. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om uw huwelijksuitnodiging voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Vind onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Tentoonstellingsboekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto So Chic die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van thema's: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten met Foto So Chic drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze trouwkaarten op ecologisch papier. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de op de website vermelde werkuren. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw trouwkaart beantwoorden.

Een smaakvolle huwelijksuitnodiging in een moderne trend zal alle ogen van de mensen om u heen vangen met zijn klassieke verfijning. Deze Trouwkaarten met Foto So Chic geeft u alle ruimte om uw huwelijk aan te kondigen en ook het programma van de dag aan te kondigen. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw onderneming haar aanwezigheid moet aankondigen. Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies het lettertype van uw voorkeur en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het smaakvolle ontwerp van uw huwelijksbriefpapier benadrukken. Zoek ook accessoires die passen bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging voor een perfecte eenheid in uw huwelijksdecor. Gecreëerd door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto So Chic perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw trouwkaart. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gemaakt in onze creatieve studio in Zuid-Frankrijk. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de accountmanager tijdens de kantooruren die op de website zijn aangegeven.

Deze smaakvolle trouwkaart zal u betoveren met zijn elegantie. Breng een nobele stemming naar je Trouwkaarten met Foto So Chic. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertypestijl, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar extra euro's zal het stijlvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodiging accentueren. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, etc om uw individuele samenhangende set te realiseren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto So Chic die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Inbegrepen in onze verkoopprijs is alles: Trouwkaarten met Foto So Chic afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de uren die op de website vermeld zijn. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging.

Hier heeft de grafisch ontwerper met de huidige trends gespeeld om deze huwelijksuitnodigingskaart in scène te zetten. Breng een stijlvolle vibe naar je Trouwkaarten met Foto So Chic. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online ontwerpen met onze ontwerptool door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te kiezen. Door voor een paar extra euro op een van onze gestructureerde papiersoorten te drukken, komt het stijlvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodiging extra tot zijn recht. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, etc om uw aangepaste bijpassende set te ontwerpen. Kies deze prachtige Trouwkaarten met Foto So Chic die perfect zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Wilt u de kwaliteit van ons huwelijksdrukwerk beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten met Foto So Chic gratis te maken. Al onze huwelijksuitnodigingskaarten worden met zorg vervaardigd in onze creatieve studio in Zuid-Frankrijk. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.

Dankzij het verzorgde formaat wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een ware uitnodiging tot geluk. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto So Chic die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst esthetisch weergeven. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typ

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.