Trouwkaarten met Foto Venezia
Trouwkaarten met Foto Venezia goedkoop
Trouwkaarten met Foto Venezia gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten met Foto Venezia

Ref : 07993-SP2-RV
vanaf €1.64 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
Omschrijving Trouwkaarten met Foto - Venezia

De charme van deze "Venezia"-serie met haar zachte en Kraft-tinten ligt in het originele formaat “Stapelkaart“. Deze 3 in 1 huwelijkskaart werkt inspirerend door de moderne stijl en is prachtig voor uw aankondiging. Een elegante stempel met uw initialen en de woorden "I promise, I will, I do" versiert de kleine kaart (formaat 12 cm x 7 cm). De uitnodigingskaart voor het bruiloftsmaal en de viering (formaat 10 x 13 cm) toont 3 prachtige foto's van het bruidspaar door de jaren heen. Tot slot, de officiële aankondigingskaart (formaat 12 cm x 16,7 cm) biedt voldoende ruimte voor uw aankondiging. Het drukken op CréaSoft-papier wordt aanbevolen door onze grafisch ontwerper Gabrielle. De drie elementen worden op hun plaats gehouden door een natuurlijk gekleurd Baker's Twine koordje (optioneel) of een mooie kleine paperclip (niet inbegrepen). Doe-het-zelf montage. p de website zijn aangegeven. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

In de stijl van vandaag biedt deze prachtige huwelijksuitnodiging een prachtige illustratie voor de aanstaande bruid en bruidegom. Dit Trouwkaarten met Foto Venezia zal u bekoren met zijn gratie en bruikbaarheid. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw gasten zich moeten melden, meedeelt. U kunt de mooiste trouwbriefpapier online genereren via onze ontwerpstudio door te kiezen voor uw meest populaire typografie, lay-out en uitvoering. Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Ontdek onze aanvullende producten die in de lijn liggen van hetzelfde thema om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto Venezia die zal passen bij vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gedrukt in ons atelier in Aix-en-Provence. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven openingstijden.

Dankzij het verzorgde ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een ware uitnodiging tot geluk. Breng een stijlvolle gemoedstoestand naar uw Trouwkaarten met Foto Venezia. Met deze aankondiging heeft u voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te kiezen. Door voor een paar extra euro op een van onze gestructureerde papiersoorten te drukken, komt het chique ontwerp van uw trouwkaart extra goed tot zijn recht. Zoek ook accessoires die passen bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodigingskaart voor een perfecte match in jullie huwelijksdecor. Kies deze stijlvolle Trouwkaarten met Foto Venezia die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste trouwkaart gratis te ontwikkelen. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gedrukt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

In de huidige trend biedt deze smaakvolle huwelijksuitnodiging een esthetische illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Deze Trouwkaarten met Foto Venezia geeft u alle ruimte om uw huwelijk aan te kondigen en tegelijkertijd het programma van de dag bekend te maken. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten melden, meedeelt. Het is aan u om het huwelijks- stationery van uw dromen samen te stellen met behulp van onze ontwerptool! Kies een papier met structuur om de mooie kant van de uiteindelijke kaart te versterken. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires, zoals beurs boekje, stickers, menu, enz., om uw aangepaste gecoördineerde set te ontwerpen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto Venezia die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de openingsuren die op de website vermeld zijn. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw trouwkaart beantwoorden.

In actuele stijl biedt deze prachtige huwelijksuitnodiging een smaakvolle illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Het ontwerp en bepaalde kleuren geven een gedistingeerde toon aan uw trouwkaart. Vergeet niet uw voornamen en de datum van uw huwelijk op uw uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online maken met onze ontwerptool door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Kies een papier met textuur om de smaakvolle kant van de uiteindelijke kaart te benadrukken. Ontdek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten met Foto Venezia die zal passen bij vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website vermeld staan. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

In het huidige ontwerp biedt deze chique huwelijksuitnodiging een gedistingeerde illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto Venezia die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten melden. Het is aan jullie om de trouwkaart van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerpstudio! Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer benadrukt de sierlijke kant van het display. Creëer je eigen samenhangende briefpapier voor je bruiloft door de accessoires af te stemmen op de uitnodiging. Kies deze mooie Trouwkaarten met Foto Venezia die ideaal zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten met Foto Venezia afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Indien u verdere instructies wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week beschikbaar tijdens de vermelde uren.

Hier heeft onze ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodiging te ontwerpen. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto Venezia uitnodiging om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst mooi doen uitkomen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies een gestructureerd papier om de mooie kant van de uiteindelijke kaart te laten zien. Vind ook de accessoires ontworpen op het ontwerp van deze bruiloft briefpapier om het voor een perfecte match in uw bruiloft decor. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto Venezia die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de medewerker van de klantenservice tijdens de op de website vermelde openingstijden.

Kondig met deze unieke huwelijksuitnodigingskaart de mooiste dag van uw leven aan. Dit Trouwkaarten met Foto Venezia geeft u alle ruimte om uw huwelijk aan te kondigen en in dezelfde koers het programma van de dag. Het is van groot belang dat u uw adres en de datum waarop uw bedrijf aanwezig moet zijn, meedeelt. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te selecteren. Maak deze uitnodiging nog eleganter door ze te laten drukken op een van onze papiersoorten met structuur. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz, gedaald tot uw aangepaste samenhangende set te creëren. Kies deze mooie Trouwkaarten met Foto Venezia die ideaal zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten met Foto Venezia gratis te maken. Wij drukken al onze trouwkaarten op ecologisch papier. Als u meer instructies wilt over dit Trouwkaarten met Foto Venezia, neem dan contact op met onze expert.

Hier speelde onze grafisch ontwerper met de hot trends om deze trouwkaart te ontwerpen. Breng een gedistingeerde sfeer in uw Trouwkaarten met Foto Venezia. Met deze uitnodiging beschikt u over de nodige ruimte om de plaats, de datum en het uur van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Het is aan jullie om de trouwkaart van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerpstudio! Kies een gestructureerd papier om de elegante kant van de uiteindelijke kaart te benadrukken. Ontdek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging voor een perfecte eenheid in uw huwelijksdecor. Gecreëerd door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto Venezia perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week tijdens de vermelde uren beschikbaar.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.