Reizen Trouwkaarten

Vaak gaat een huwelijk gepaard met een huwelijksreis en als reizen uw passie is kan dat ook aangegeven worden op de trouwkaarten. De bestemming van de huwleijksreis waarvoor gespaard wordt, de reis waar het koppel elkaar heeft leren kennen. De reis waar de aanzoek werd gefotografeerd... Hieronder staan alvast ideeën voor een trouwkaart met reizen als thema.

spinner carteland
Avis clients
Trouwkaarten Palma Terracotta, Tropical chic, 12 x 16,7 cm

M. Jaspers Gepubliceerd op 06/07/2021 following an order made on

Palma Terracotta, Tropical chic, 12 x 16,7 cm

5/5

Prachtig ontwerp. Formaat werd aangepast op vraag waarvoor dank

De bruiloft is, zoals men zegt, een groot avontuur. Samen voorbereid, is het een gebeurtenis die een stempel zal drukken op uw leven, maar ook op dat van uw dierbaren. Het toekomstige bruidspaar zal een grote wending aan hun leven geven en jullie ouders en vrienden zullen een moment vol tederheid en liefde beleven. Het is een herinnering die voor altijd in het geheugen gegrift zal blijven, dus is het belangrijk om uw huwelijksaankondiging zo uitzonderlijk te kiezen als deze gebeurtenis zal zijn... Uw huwelijksaankondiging mag niet banaal of zielloos zijn! Het is een goed idee om een huwelijksaankondiging op reis te maken

Waarom een huwelijksaankondiging op reis een goed idee is

Elke bruiloft is uniek, maar er zijn trucjes om hem nog unieker te maken dan andere! Het reisthema bijvoorbeeld is creatief, origineel en smaakvol! Als uw boodschap is "Het huwelijk is een echt avontuur waar wij tweeën vanaf vandaag aan beginnen", dan zijn reishuwelijksuitnodigingen iets voor u! Hier zijn nog enkele andere redenen, die je zeker zullen overtuigen, als je dat nog niet gedaan hebt, om te kiezen voor huwelijksuitnodigingen op reis:

een bruiloft is in zekere zin een reis naar een onbekende bestemming, mysterieus dus, maar aantrekkelijk, opwindend! Het is een goed idee om een uitnodiging voor een huwelijk op reis te kiezen om deze boodschap over te brengen...

Door een reisthema te kiezen, kunt u uw smaak voor avontuur, voor ontdekking oproepen! Houdt u van verre bestemmingen, exotische landschappen, roadtrips of grote stranden, laat het uw dierbaren dan weten met de reisaankondiging!"

de gasten van uw bruiloft worden in zekere zin uitgenodigd om "op reis te gaan": ze moeten naar de gekozen locatie reizen, en bovendien betreden ze uw universum, uw decor met de decoraties die u hebt uitgekozen, de muziek die u opzet, enz. Het is dus een dubbele reis voor hen!"

huwelijken vinden vaak in de zomer plaats, net als reizen. Als er één tijd is waarin wij worden aangetrokken tot reizen en ontdekkingen, dan is het wel in de zomer! Bruiloften worden vaak gevolgd door huwelijksreizen naar het buitenland...

Reizen symboliseert een vintage huwelijk: in een globetrottende geest gebruikt de reizende huwelijksaankondiging meer retro- en vintage-visuals dan andere soorten aankondigingen. Met verwijzingen naar avonturenfilms, Indiana Jones-stijl, of met sepiakleuren, is deze collectie gemaakt voor jou als je je een ontdekkingsreiziger voelt! Je nodigt je vrienden en familie uit om met je mee te reizen in je denkbeeldige wereld...

reizen is een droomthema voor een bruiloft: liefde en huwelijk nodigen je uit om te dromen, om je dromen te leven... Denk aan het gebruik van accessoires op uw huwelijksaankondiging reizen, die de exotische kant van uw bruiloft zal benadrukken. Verre reis, globetrotter reisroute, emblematische vervoermiddelen zoals heteluchtballon of vliegboot ... Wij hebben een ruim assortiment huwelijksuitnodigingen, waaronder rechthoekige vliegtuiguitnodigingen, brief- en paspoortuitnodigingen, uitnodigingen met briefkaarten en uitnodigingen voor reisboekjes. ..

de "Save the date Blue Wedding Pass": wilt u dat uw gasten de datum van uw huwelijk onthouden, zodat ze deze blokkeren? Er gaat niets boven een "Save the Date"!"

Trouwaankondiging per vliegtuig: door je gasten onmiddellijk te laten instappen in het land van geluk, zet je in op maximale originaliteit! U kunt kiezen voor een rechthoekig formaat, met de kleine inkeping "Air Mail By Plane"!

de huwelijksuitnodiging reispaspoort: in de vorm van een paspoort staat uw huwelijksuitnodiging symbool voor reizen en ook voor de burgerlijke staat. Met het paspoortsymbool kunt u bijvoorbeeld de naam van de plaats en de datum van uw huwelijk toevoegen, evenals stempels die visa van vreemde landen nabootsen.

Hoe verstuurt u uw huwelijksuitnodiging op reis op een originele manier?

Om de indruk te wekken dat u al op vakantie bent, en dat u echt op reis wilt, is het mogelijk uw huwelijksuitnodiging op reis in een briefkaart te versturen. Waarom is dit zo'n goed idee? Omdat:

Ideaal voor een originele aankondiging, de ansichtkaart is altijd een plezier om te ontvangen!

Je bent in het buitenland, afgesneden van de wereld? Maar je denkt nog steeds aan je dierbaren, dus laat ze wat zien met deze trouwkaart op briefkaartformaat!

Vul de contactgegevens in, evenals de uitnodigingstekst, en voeg een foto toe waarop jullie elkaar omhelzen!Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je huwelijksuitnodiging te krijgen, moet je dezelfde bewoordingen in je uitnodigingstekst kunnen gebruiken als bij een traditionele bruiloft. Je hebt het thema reizen gekozen, dus kies nu een creatieve tekst om je gasten te verrassen!

De titel van de uitnodiging: deze moet pakkend en origineel zijn, want dit is waar mensen het eerst naar zullen kijken. Als u bijvoorbeeld voor een boot- of vliegreis hebt gekozen, denk dan aan zinnen als "Een paspoort voor het leven samen", of "Het paspoort voor geluk"! Als u ervoor kiest om de reis per motor te doen, denk dan aan een kop als "Een motor voor twee"!

Details en informatie: vul de details van de locatie en de datum van de bruiloft in, zodat uw gasten duidelijk kunnen zien welke datum ze voor u moeten blokkeren. Je kunt ook denken aan het beschrijven van jullie beiden, bijvoorbeeld door de kleur van je ogen aan te geven, je maten... Dit zal je vrienden en familie wel amuseren! Voor uw huwelijksaankondiging voor vliegreizen kunt u de gebeurtenis bijvoorbeeld als volgt aankondigen: "Sara en Jules zijn blij om de viering van hun huwelijk aan te kondigen! We stappen in op DONDERDAG 11 NOVEMBER 2019 OM 14:00 uur in het stadhuis van Cannes."

Wie zegt originele huwelijksaankondiging zegt pakkende slogan, maar ook woordspelingen! Uw gasten zullen ze waarderen en zich ze zonder moeite herinneren! Je kunt je wederhelft op een leuke manier beschrijven aan de hand van de fysieke verschillen die hij of zij met jou heeft - het verschil in gewicht bijvoorbeeld, of in lengte...

Om het helemaal af te maken, waarom voeg je geen kleine koffersleutel of een snuisterijtje dat met reizen te maken heeft toe aan je huwelijksaankondiging? Zodra de huwelijksceremonie voorbij is, is het tijd om op huwelijksreis te gaan naar die mysterieuze bestemming die jullie zo inspireert! Denk eraan om bedankkaartjes te sturen naar elk van jullie gasten, om hen te bedanken dat ze dit magische moment van geluk met jullie hebben gedeeld... Laat u tijdens uw huwelijksreis inspireren door de landschappen die u omringen! Op deze manier geeft u uw bruiloft weer een origineel en vintage thema. Dit is een geweldige manier om jullie trouwdag te laten zien en jullie gasten de kans te geven jullie beter te leren kennen.