Rood-Wit Trouwkaarten

spinner carteland
Avis clients

Je hebt besloten je leven samen een andere kleur te geven en je wilt je plannen aan je familie en vrienden laten weten? Is de symboliek van de kleur rood, die het leven en de levendigheid kenmerkt, uw optie voor het maken van uw uitnodigingskaart? De combinatie van rood en wit drukt de ontmoeting uit tussen passie en zuiverheid. Dit is wat er uit uw rood en witte huwelijksuitnodiging zal komen. De neutraliteit van het wit, dat van een van de echtgenoten, laat de levendigheid van het rood, dat van de ander, doorschijnen. Deze harmonie is het teken van een gelukkige verbintenis, die uw gasten zullen ontdekken door de rood-witte huwelijksaankondiging. Dit is een geweldige manier om je thema uit te drukken op een uitnodiging voor een rood-witte bruiloft.

Hoe druk je je thema uit op een uitnodiging voor een rood-witte bruiloft?

De combinatie van rood en wit zet de toon voor jullie aanstaande leven samen. Het is de ontmoeting van twee symbolen die respectievelijk liefde en zuiverheid, levendigheid en ontvankelijkheid uitdrukken. Het is de versmelting van het leven in zachtheid, die op verschillende manieren kan worden uitgedrukt. Wij stellen u een paar manieren voor om uw geluk te manifesteren en het thema van uw volgende verbintenis duidelijk te maken. Er kunnen er meerdere zijn. Maar rood en wit moeten de schoonheid van de huwelijksband uitstralen.

 • Op de pagina's: de rood-witte huwelijksaankondiging wordt volledig ontworpen met beide tinten op de pagina's. Sommige ontwerpen wisselen de twee kleuren op de bladzijden af. Anderen plaatsen ze samen op dezelfde velden, de een naast de ander, verticaal of horizontaal.

  Op de teksten: de witte teksten op de rode pagina's en de rode teksten op de witte pagina's benadrukken de boodschappen die ze bevatten. De kalligrafie moet fijn zijn, om de pagina's meer glans te geven.

  Op het gebied van decoratieve elementen: rode bloemen op wit en witte bloemen op rood geven uitdrukking aan de harmonie van de twee symbolen. Pailletten, confetti en randen in beide kleuren staan goed op een rood-witte huwelijksuitnodiging.

  Op de vormen: een rode of witte hartvormige uitnodigingskaart of een kaart met beide kleuren valt op.

  Als u op zoek bent naar een uitnodiging voor een rood-witte bruiloft, moet u rekening houden met het volgende:

  De combinatie van rood en wit maakt van uw bruiloft een speciale gebeurtenis. U kunt deze bijzonderheid accentueren door in uw uitnodigingskaart elementen op te nemen die uw huidige vreugde en toekomstig geluk nog zullen markeren. Dit zijn elementen die onvergetelijk zullen blijven. U kunt uw uitnodigingskaart personaliseren met een aantal van deze opties, maar er zijn er nog veel meer. Geef meer ruimte aan wat je vanuit je hart beweegt!"

 • Vormen en oriëntatie: breek uit het klassieke of déjà vu en creëer een uitnodigingskaart die opvalt! Vormen zoals het hart en de diamant voor een rood-witte huwelijksuitnodiging laten niemand onverschillig.
 • Foto's: denk aan foto's die op jullie lijken en jullie bij elkaar brengen! Dit kunnen foto's zijn van jullie leven samen of van jullie familie. Het doel is om verbondenheid en liefde te tonen.

  Paginaversieringen: u hebt een ruime keuze aan uitnodigingskaartversieringen, per thema en genre, online of bij de drukker. Kies de versieringen die je diepste gevoelens uitdrukken!

  Uitnodigingstekst: je hoeft je niet aan vooraf bedachte teksten te houden. Vind je woorden om je vrienden te vertellen dat je leven nu een mengeling is van rood en wit, met andere woorden, een leven in het roze!

  Is een uitnodiging voor een rood-witte bruiloft geschikt?

  De verbintenis tussen rood en wit is niet alleen een mengeling van kleuren die de roos en haar derivaten geven. Voor een bruiloft, heeft het een zeer diepe betekenis. Elk van de twee kleuren draagt de essentiële elementen van het huwelijk in zich, namelijk hartstocht, zuiverheid, liefde en leven. Het maakt niet uit hoe, waar of wanneer de viering plaatsvindt, een bruiloft heeft altijd kernwaarden nodig, gesymboliseerd door rood en wit samen. Wij stellen u enkele situaties voor waarin de rode en witte huwelijksaankondiging een rol zou spelen. Wij zullen u enkele situaties laten zien waarin rood-witte huwelijksuitnodigingen kunnen worden gebruikt, zodat u deze uiting van passie en geluk kunt beperken tot specifieke situaties.

 • Afhankelijk van de locatie: voor een huwelijk aan zee symboliseert wit de zuiverheid die afkomstig is van het water. Wat het rood betreft, het vertegenwoordigt het leven dat eruit komt. Voor een natuurbruiloft geeft de neutraliteit van wit ruimte aan alle kleuren die met de natuur worden geassocieerd, waaronder groen en zwart.

  Wanneer het om de seizoenen gaat: rood, een levendige en warme kleur, en wit, dat wordt geassocieerd met licht of helderheid, zijn welkom op een bruiloft. Net als in de lente, de winter en de herfst zijn de symbolen van beide tinten geschikt. In elk seizoen symboliseert de kleur wit licht en zuiverheid.

  Volgens de generaties: de levendigheid en hartstocht van jonge geliefden kunnen duidelijk worden uitgedrukt in een rood-witte huwelijksaankondiging. Met het ouder worden, wordt deze passie niet zwakker. Het kan worden uitgedrukt in de huwelijksuitnodigingskaart van een ouder echtpaar.

  Wat zijn de tips voor het maken van een originele rood-witte huwelijksuitnodiging?

  De smaak van passie en liefde voor het leven komen duidelijk naar voren in de rood-witte huwelijksuitnodigingskaart. Wilt u dat uw uitnodigingskaart zowel qua inhoud als qua vorm onvergetelijk blijft? Deze kleuren zijn geschikt. Dit kan echter niet genoeg zijn om de gasten in te lichten over uw gevoelens en emoties. Hier volgen een paar tips voor een originele uitnodigingskaart om van uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis te maken voor uw vrienden en gasten. Er zijn er nog veel meer. Het belangrijkste is dat de eens verborgen passie, romantiek en liefde duidelijk naar voren komt:

 • Keuze uit designs: er zijn aantrekkelijke designs. Draai er niet omheen! Kies een origineel ontwerp om een blijvende indruk te maken op uw gasten! U kunt uw rood-witte huwelijksaankondiging ook naar eigen wens personaliseren.

  De teksten: wees romantisch tot het einde! Een korte liefdesverklaring, gericht aan uw echtgenoot, in gouden letters op wit of rood, zal lang in het geheugen van de gasten blijven hangen.

  De versieringen: rood-witte confetti, grafieken, randen en andere afbeeldingen die naar de liefde verwijzen, zorgen voor een bijzondere rood-witte huwelijksaankondiging. Kies artistieke ontwerpen en creaties!

  Papier en formaten: kies luxe papier om de ernst van je sentiment uit te drukken! Kies formaten die passen bij de inhoud die je gaat invoegen en vergeet de koorden, de touwtjes, de hoesjes niet... Alles moet origineel zijn.

  Al met al straalt een rood-witte huwelijksaankondiging passie en romantiek uit. Het is een zeer welsprekende manier om de intieme gevoelens, gedeeld door twee mensen, bekend te maken. Het is geïnspireerd op de betekenissen die worden toegekend aan de twee dominante kleuren, rood en wit. Door deze kleuren te kiezen, verbindt het paar zich tot een verbintenis die gebaseerd is op levendigheid van gevoelens, licht en oprechtheid, zuiverheid en hartstocht. Dit zijn waarden die duidelijk tot uitdrukking kunnen worden gebracht, ongeacht de situatie van de huwelijksviering. De rode en witte huwelijksaankondiging is het werk van professionals, ervaren in het drukken. In hetzelfde thema: rood-witte huwelijksaankondiging hart, rood-witte huwelijksaankondiging met foto, rood-witte huwelijksaankondiging kant.

  Hier zijn andere kleuren die Carteland kan aanbieden voor uw aankondiging: blauw, oranje, geel, paars, grijs.

  Hier zijn enkele kleurencombinaties: zwart en wit. Kaarten van Rood en Wit Huwelijksaankondiging om over de hele wereld te verzenden. Kaarten van Rood en Witte Huwelijksaankondigingen om over de hele planeet te versturen.