Winter Trouwkaarten

spinner carteland
Avis clients

Heb je je net verloofd? Gefeliciteerd, je hebt net een belangrijke stap in je leven gezet. Nu kun je je gaan voorbereiden op je grote dag. Plaats van de receptie, taart, buffet en cocktails, denk er op voorhand over na om onaangename verrassingen te vermijden. Maar vergeet het belangrijkste niet: prik een datum voor de viering van jullie verbintenis. Voor een romantisch huwelijk zou een winterdag ideaal zijn. Je kunt decoraties kiezen die een sprookje waardig zijn. U kunt zelfs unieke winterhuwelijksuitnodigingen maken. Vindt u dit een goed idee en hebt u besloten een datum tussen november en januari te kiezen om te trouwen? Deze gids zal u helpen uw winterhuwelijksuitnodigingen te perfectioneren. U vindt er advies over de ontwerpen, kleuren, lettertypes en afwerkingen die u kunt kiezen. Door op deze details aan te dringen, geeft u uw gasten een voorsmaakje van uw banket. Lees de volgende paragrafen aandachtig door.

Wat zijn de trendy ontwerpen voor een uitnodiging voor een winterbruiloft?

De ontwerpen zijn de belangrijkste onderdelen van de winterbruiloftuitnodigingen. Zij helpen het gekozen thema te versterken. In feite moet u ze zorgvuldig kiezen door u te laten inspireren door de reeds bestaande ontwerpen. Aangezien u besloten hebt uw verbintenis in de winter te vieren, kunt u kiezen uit de volgende ideeën om uw kaarten te ontwerpen.

 • Sneeuwvlokken: dit zijn de populairste ontwerpen voor wie in de winter trouwt. Dankzij hun stervorm geven ze uitnodigingskaarten een elegante toets. Je kunt ze veranderen als je wilt. U kunt ze bijvoorbeeld in de lengte of opzij opstellen om een soort fries te creëren.

  Berginmotieven: witte bergen zijn andere beelden die de winter laten zien. Hun voordeel? Ze zijn eenvoudig en aanpasbaar. Enkele streken zijn voldoende om ze op papier weer te geven. Als deze stijl niet bij u past, kunt u uw bergen tekenen volgens het advies van een specialist.

  Bladeren: ook al zijn deze ontwerpen gebruikelijk in de zomer, toekomstige bruiden en bruidegoms gebruiken ze ook in de winter. Bladeren zijn een van de trendy ontwerpen van de laatste paar jaar. Je vindt ze op veel moderne huwelijksuitnodigingen. De professionals spelen met hun kleuren en vormen om ze te variëren.

  Welke kleur te kiezen voor het maken van winterbruiloft uitnodigingen?

  Na de patronen, is de kleur een essentieel element van de bruiloft uitnodigingen. De keuze van de kleur mag nooit onbeduidend zijn, want zij is belangrijk. Het weerspiegelt het gekozen thema, maar ook de bijzonderheden van het toekomstige paar. Blauw, amandel, goud en lavendel zijn enkele van de tinten die het best bij het winterseizoen passen.

  Blauw: wordt vaak geassocieerd met de winter en behoort tot de categorie van koude kleuren. Er zijn verschillende varianten, layette, donker, navy of licht, die allemaal trendy zijn. Hou je van Amerikaanse stijl bruiloften? Zet blauw op je huwelijksuitnodigingen. In de Verenigde Staten vieren geliefden hun verbintenis met deze kleur.

  Amandel: dit is een van de trendy kleuren voor de herfst-winter. Het is geschikt voor het maken van kaarten met plantenmotieven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor amandelkleurige korenaren of shamrocks om uw uitnodigingen te versieren.

  Goud: deze kleur staat over het algemeen voor adel en kracht. In de boeddhistische religie, staat het voor spiritualiteit. Op huwelijksuitnodigingen, markeert het de kracht van de liefde. Inderdaad, het is veelzijdig en u kunt voor goud kiezen, ongeacht het seizoen.

  Lavendel: het staat bekend om zijn elegantie, gratie en raffinement. Het wordt vaak geassocieerd met romantiek, omdat het liefde op het eerste gezicht en diepe bewondering oproept.

  Welk lettertype kiezen voor winterhuwelijksuitnodigingen?

  Hoewel de keuze van het lettertype een kwestie van smaak is, is het nooit onbelangrijk. Elk gebruikt lettertype heeft een bepaalde betekenis of waarde. U moet hiermee rekening houden bij het opstellen van uw aankondigingen, of u nu in de winter of in de zomer trouwt.

 • Chique kaart: u hebt gekozen voor een receptie die zowel elegant als geraffineerd is? Geef uw gasten een glimp van deze gebeurtenis door middel van uw kaarten. Druk ze af met een kalligrafisch lettertype. U hebt verschillende keuzes, waaronder: amazon, nuptial, marraige, scriptina, chopin of shelley allegro.

  Retrokaart: als u meer van een vintage stijl houdt, kunt u kiezen uit de volgende lettertypes: Bicycle Typeface, Steelwordks, Cayons Vintage Script, BonFire, Serifiqo 4F of Magnolia Sky.

  Oorspronkelijke kaart: wilt u een unieke bruiloft? Begin met het ontwerpen van originele aankondigingen. Kies circus, ossem, debonair inline, gietijzer en CAC pinafore om ze in te vullen.

  Landelijke kaart: als uw huwelijk te midden van bloemen en groen plaatsvindt, zijn hentges, Sweet Pea, DK Carte Blanche, Sacramento en Noelan de meest geschikte typografieën. Ze weerspiegelen zachtheid, lichtheid, eenvoud en bovenal de natuur.

  Wat is de meest geschikte afwerking voor een winterse huwelijksaankondiging?

  Net als de motieven, kleur en typografie is ook de keuze van de afwerking belangrijk. In het algemeen bieden specialisten u 3 klassieke opties, namelijk: lint, glitter, en vernis. Ze hebben elk hun eigen specifieke kenmerken, maar ze zijn allemaal geschikt voor het maken van winterhuwelijksuitnodigingen.

 • Het lint: Heeft u gekozen voor een chique en elegante kaart? Kies het lint voor de afwerking. Deze satijnen stof weerspiegelt luxe, klasse en raffinement. U kunt het op verschillende manieren vormgeven, afhankelijk van uw inspiratie.

  Sequins: zelfs in de winter mag u een sprankelende afwerking gebruiken om uw uitnodigingskaarten te maken. Vraag uw drukker om een laagje glittervernis op uw ontwerpen of illustraties aan te brengen. Het glitterstof voegt een vleugje originaliteit toe aan uw ontwerp.

  De vernis: er zijn twee soorten vernis waaruit u kunt kiezen. De eerste is de gebosseleerde versie. Hiermee kunt u de belangrijke onderdelen van uw kaarten markeren. De tweede is de eenvoudige glanzende vernis die op het papier moet worden aangebracht. Dankzij zijn lichtheid zorgt hij voor een esthetische en beschermende rol. Het beschermt uw aankondigingen tegen slechte weersomstandigheden of agressie van buitenaf.

  Na deze uitleg hebt u alle essentiële elementen voor de creatie van winterhuwelijksaankondiging. Houd er rekening mee om uw gasten te verleiden vanaf de eerste aankondigingen van uw project. Kies vakkundig de ontwerpen die het beste bij uw thema passen. Zoek de juiste kleur, het juiste lettertype en de juiste afwerking. Zorg ervoor dat u het juiste evenwicht vindt tussen alle elementen die op uw kaarten moeten staan. Als u een unieke aankondiging wilt maken, kunt u contact opnemen met een professional. Hij kan u verschillende suggesties geven voor originele winterhuwelijksuitnodigingen. In feite heeft hij een catalogus met een veelheid van modellen om na te maken of om zich door te laten inspireren. In hetzelfde thema: winter huwelijksaankondiging, winter huwelijksaankondiging montage, winter thema huwelijksaankondiging.

  Tot slot, hier zijn andere wijdverspreide thema's om een aankondiging te maken: boheme, traditioneel, rond, oosters, koppeling, vrijheid, kraft, creatief, zee, reizen, humor.