Winter Trouwkaarten Houtkleuren
Winter Trouwkaarten Houtkleuren goedkoop
Winter Trouwkaarten Houtkleuren gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Winter Trouwkaarten Houtkleuren

Ref : 07953-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Winter Trouwkaarten - Houtkleuren
Ben je op zoek naar een originele, moderne huwelijksuitnodiging in herfsttinten? Deze huwelijksaankondiging heeft een zeer eigentijds formaat met vlakke groene en bruine tinten versterkt door een witte voorkant. Hij is geschikt om verschillende soorten huwelijken aan te kondigen: oriëntaals, herfstachtig, ecologisch-verantwoord. In onze ontwerpstudio kun je de typografie en kleur van de tekst aanpassen. Dit nieuwe trendy formaat bestaat uit verschillende elementen: aankondiging, uitnodigingskaarten voor recepties, kaarten met nuttige informatie die gebruikt kunnen worden als antwoordkaarten. Papier aanbevolen door onze grafisch ontwerper Elodie: structuurpapier. Je kunt het zelf monteren met behulp van een bakkerstouw of een organza lint (optioneel). Zelfklevende witte enveloppen worden meegeleverd.

Hier heeft de grafisch ontwerper gespeeld met de hete trends om deze huwelijksuitnodiging te maken. Dit Winter Trouwkaarten Houtkleuren benadrukt het prille geluk van het bruidspaar en brengt de tekst van uw uitnodiging perfect tot zijn recht. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de locatie, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Ontdek onze prachtige afwerkingen die waarde en verfijning zullen toevoegen aan uw hele creatie. Ontdek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit trouwkaartenpapier voor een perfecte match in uw trouwdecoratie. Kies deze prachtige Winter Trouwkaarten Houtkleuren die perfect zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Al onze huwelijksdrukwerken worden met zorg ontworpen in onze studio in de Provence. Als u meer informatie wilt over deze Winter Trouwkaarten Houtkleuren, neem dan contact op met onze expert.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.