Trouwkaarten Wit

Wit Trouwkaarten

spinner carteland

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : rustieke, originele, bohemian, elegante, vintage, traditioneel, natuur, vergulding. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Witte huwelijksaankondiging: kies voor elegante producten

De bruiloft is een uniek moment in uw leven, gemarkeerd door sterke herinneringen, vaak onverwachte situaties die emotie opwekken. Vind een witte huwelijksuitnodiging die perfect symboliseert wat jullie op de grote dag hebben beleefd. Een rustig of overprikkeld moment, gelach, tranen, een bepaald thema... Vandaag de dag kunnen zelfs witte bruiloften georganiseerd worden rond een specifiek, vaak origineel thema. Een exotisch eilanddecor, een landelijke omgeving, gospelsongs, een kleur, bloemen... Deze mythische voorwerpen, activiteiten of plaatsen die als inspiratie dienen voor jullie huwelijk, kunnen ook terug te vinden zijn op jullie witte huwelijksaankondiging. Carteland geeft u de mogelijkheid om uw uitnodigingen op maat te maken, ongeacht de kleuren of versieringen die u overweegt. Met onze software kun je je laten leiden om een prachtig resultaat te creëren terwijl je maximale vrijheid hebt.

Hoe maak je een mooie witte huwelijksuitnodiging?

Je hoeft geen ontwerper of kunstenaar te zijn om mooie uitnodigingen te maken: je hoeft alleen maar een goed online aanpassingsprogramma te vinden zoals dat van Carteland.

 • Voeg uw foto's toe, bij voorkeur een foto van u, pasgetrouwden, genomen door uw fotograaf tijdens de ceremonie of in een bepaalde omgeving

  Plaats de afbeeldingen goed, maar ook de standaard voorgestelde illustraties op uw witte huwelijksaankondiging: een paar muisklikken volstaan voor een prachtig resultaat

  Schrijf de tekst die u naar al uw geadresseerden wilt sturen, waar u dat wilt. De opmaak kan variëren naargelang de grootte, de grootte van de afbeelding of het formaat van de aankondiging.

  Pas de tekst aan door de kleuren, het lettertype, de uitlijning van de tekst te kiezen... Met voorbeelden die op het scherm verschijnen zodat u weet welk lettertype welke rendering voorstelt. Uw keuze wordt vereenvoudigd.

  Onze witte huwelijksuitnodigingen worden geleverd met verschillende voorgedefinieerde ontwerpen om u te helpen uw creatie een strakke en elegante uitstraling te geven. Met Carteland kunt u professionele kwaliteit huwelijksuitnodigingen maken, rechtstreeks vanaf uw scherm. Deze eenvoud maakt het maken van uitnodigingen nog aangenamer.

  Wat zijn de regels die je moet volgen om een geslaagde witte huwelijksuitnodiging te maken?

  Het maken van een uitnodiging of een andere gedrukte creatie kan ingewikkeld lijken. Als u zich aan deze regels houdt, zult u merken dat het aanpassen van een online huwelijksuitnodiging een fluitje van een cent is:

  Houd het simpel: soms kan een poging om te veel goed te doen leiden tot het ontwerpen van iets ingewikkelds, druks of ongemakkelijks. Als je niet vertrouwd bent met online design, beperk je dan tot het minimum: één afbeelding, een korte tekst.

  Beperk je tot een klein aantal kleuren: over het algemeen geldt dat hoe meer je probeert om slechts één of twee kleuren te gebruiken, hoe gemakkelijker het is om een mooi resultaat te krijgen, aangezien je vermijdt om tinten te combineren die niet bij elkaar passen

  Volg onze standaardsjablonen: maatwerk geeft je vaak vleugels, met de drang om iets geweldigs te doen. Sterker nog, hoe eenvoudiger je het probeert te houden, hoe verfijnder je witte huwelijksaankondiging zal zijn.

  Kies een lettertype voor de tekst dat overeenkomt met het thema van je bruiloft en dus je foto: bij bruiloften wordt vaak gekozen voor zeer ronde lettertypes, verwant aan de oude handgeschreven schriften, maar dit moet wel passen bij je ontwerp als geheel

  Waarom zou je Carteland moeten kiezen om je witte huwelijksaankondiging te maken?

  Dit kleine stukje karton heeft veel waarde in uw ogen en die van uw dierbaren, want het zal een souvenir blijven dat de schoonheid van uw huwelijk weerspiegelt. Carteland is zich bewust van het belang van een mooie witte huwelijksaankondiging en tegelijkertijd van de noodzaak om u eenvoudige, doeltreffende en goedkope manieren aan te reiken om dit te doen.

  Een heel klein prijsje: bruiloften zijn ongetwijfeld de gebeurtenissen waarbij we de meeste mensen samenbrengen en waarbij we ook denken aan alle mensen die we niet hebben kunnen uitnodigen. Een grote hoeveelheid goedkope witte huwelijksuitnodigingen stelt u in staat uw project uit te voeren zonder de bank te breken

  Een efficiënte personalisatietool binnen ieders bereik: het duurt slechts een paar seconden om uw witte huwelijksuitnodiging online te maken

  Een overvloed aan elegante modellen en ontwerpen: Carteland biedt u de mogelijkheid om vele decoratieve elementen te kiezen voor uw aankondiging.

  Drag and drop: het is gemakkelijk om je uitnodiging aan te passen, sleep gewoon de afbeelding of tekst waar je wilt, dankzij onze zeer vloeiende tool

  Welke fouten moet ik absoluut vermijden voor mijn witte huwelijksaankondiging?

  Soms beginnen we aan een activiteit in de veronderstelling dat we de juiste dingen doen. Maar zodra de uitnodigingen verstuurd zijn, besef je dat je het punt gemist hebt. Om dit te voorkomen, volgen hier enkele tips.

  Kies niet per se je favoriete trouwfoto: die kan prachtig zijn, maar om verschillende redenen niet geschikt voor je uitnodiging, bijvoorbeeld omdat hij van een afstand is genomen en je hem niet goed kunt zien op het eindresultaat

  Voorkeur voor close-up objecten of mensen in de afbeeldingen die u importeert in uw uitnodiging voor een meer esthetische look

  Vergeet niet de essentiële informatie in te voeren die een witte huwelijksaankondiging waardig is: jullie voornamen, evenals een korte zin om te informeren over jullie huwelijk en de datum ervan.

  Vergeet niet om ook exemplaren te bestellen voor degenen die bij de bruiloft waren, en zelfs voor uzelf, zodat u voor de rest van uw leven een aandenken kunt bewaren.

  Carteland wenst u een uitstekend en gelukkig huwelijk. Wij stellen u onze blanco huwelijksuitnodiging ter beschikking, zodat u een eenvoudige en elegante manier kunt vinden om uw vrienden en familie op de hoogte te brengen van uw verbintenis. U kunt ook op onze site rondkijken om andere materialen te ontdekken die u zouden kunnen interesseren, met name om uw huwelijksdecoratie en -tafels te personaliseren. Door alles van tevoren op Carteland voor te bereiden, krijgt u producten die goed passen bij uw witte huwelijksaankondiging, om uw bruiloft nog mooier te maken. In hetzelfde thema : witte en gouden huwelijksaankondiging, witte en rode huwelijksaankondiging, witte en zilveren huwelijksaankondiging.

  Hier zijn andere kleuren die Carteland u kan aanbieden voor uw huwelijksaankondiging : blauw, oranje, groen, geel, wit, paars, zwart, rood, grijs, roze.

  Hier zijn enkele kleurencombinaties : zwart en wit, rood en wit.

 • Trouwkaarten Witte orchidee
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
  Creatieve Trouwkaarten Aquarello
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: