Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl
Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl goedkoop
Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl

Ref : 09748-GU2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 11 cm x 15 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Bloemen in Boho-stijl


In de gegeven trend biedt deze elegante huwelijksuitnodiging een stijlvolle illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het is zeer belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid kenbaar moeten maken. Het is aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen met onze ontwerptool! Als u voor een paar extra euro's een van onze gestructureerde papiersoorten laat bedrukken, komt het stijlvolle ontwerp van uw uitnodiging goed tot zijn recht. Realiseer uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires aan te passen aan de uitnodiging. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Bloemen in Boho-stijl die zich zal lenen voor vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienst 5 dagen per week bereikbaar tijdens de aangegeven werkuren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.