Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm
Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm goedkoop
Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm

Ref : 08955-DQ1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm
De prachtige krans, op de voorzijde van deze dubbelzijdige, vierkante trouwkaart, doet denken aan de bloemen die bruiden graag in hun haar dragen. Deze delicate en weelderige trouwkaart vestigt de aandacht op de namen van de bruid en bruidegom, en aan de binnenzijde ontdekken de gasten de huwelijksaankondiging en het programma van de feestelijkheden. Eenvoudig online te personaliseren, laat uw fantasie de vrije loop en creëer de trouwkaart van uw dromen. Kies op de optie pagina voor een afwerking op een van onze twee gestructureerde papiersoorten voor een natuurlijke uitstraling. Een twijfel, een vraag? Neem dan contact met ons op. Afmetingen van deze vierkante trouwkaart: 14 x 14 cm. Plat geleverd en gratis voorzien van witte enveloppen.

Door het verzorgde ontwerp verandert uw huwelijksuitnodiging moeiteloos in een ware uitnodiging tot geluk. Deze Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm benadrukt het toekomstige geluk van de bruid en bruidegom en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Vergeet niet jullie voornamen en trouwdatum op de uitnodiging te vermelden! Het is aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerptool! Kies voor een van onze verschillende papiersoorten met textuur om de trouwkaart nog mooier te maken tot een van de mooiste uitvoeringen in uw leven. Maak uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Bloemenkrans, Aquarel, 14 x 14 cm die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt controleren, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst, staat onze klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de aangegeven werkuren.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.