Trouwkaarten Boog & Foto
Trouwkaarten Boog & Foto goedkoop
Trouwkaarten Boog & Foto gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Boog & Foto

Ref : 09730-RN2-RV
vanaf €1.26 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Boog & Foto


Door het stijlvolle formaat verandert uw huwelijksuitnodiging moeiteloos in een ware uitnodiging tot geluk. Het ontwerp en bepaalde kleuren geven een verrukkelijke toon aan uw trouwkaart. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw verbintenis aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw meest populaire lettertypestijl en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies een papier met textuur om de smaakvolle kant van de uiteindelijke kaart te benadrukken. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires, zoals beurs boekje, sticker, menu, enz. om uw aangepaste op elkaar afgestemde set te realiseren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Boog & Foto die geschikt zou kunnen zijn voor vele thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Al onze trouwkaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in de Provence. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantendienst tijdens de op de website vermelde werkuren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.