Trouwkaarten California dreamin'
Trouwkaarten California dreamin' goedkoop
Trouwkaarten California dreamin' gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Relieflak

Trouwkaarten California dreamin'

Ref : 06777-TR2-RV
vanaf €1.79 Lees verder
Papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Relieflak
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,5cm.
  • Kleine kaart: 6cm x 16,5cm.
  • Groot etiket: 2cm x 7,5cm.
  • Klein etiket: 2cm x 6,5cm
Omschrijving Trouwkaarten - California dreamin'

Originele Trouwkaart met set: 1 kaartje, 3 labels, bijeengebonden met lint.

Trendy formaat bestaande uit 3 verschillende kaarten: een uitnodiging met afgeronde hoeken (12x16,7 cm), een boekenlegger (6x16,7 cm) en 2 labels (2x7,5 cm en 6,5x2 cm).

Dit model wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen. U legt ze op elkaar en verbindt ze met Bakers Twine (optioneel).

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Dankzij het smaakvolle ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een ware uitnodiging tot geluk. Het ontwerp en de gekozen kleuren zullen uw huwelijksuitnodiging een elegante toon geven. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten bevestigen, meedeelt. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertype, ontwerp en afwerking te kiezen. Kies voor een van onze verschillende papiersoorten met structuur om het huwelijksdrukwerk voor een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Maak uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten California dreamin' die geschikt zou kunnen zijn voor talloze ruimtes: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website vermeld staan. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw trouwkaart beantwoorden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.