Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren
Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren goedkoop
Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren

Ref : 09609-AR2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 11 cm x 16.7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Citrusvruchten kleuren


Deze esthetische huwelijksuitnodiging zal u verleiden met zijn elegantie. Breng een chique gemoedstoestand naar je Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw gasten hun aanwezigheid moeten melden. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door uw favoriete lettertype, lay-out en afwerking te kiezen. Ontdek onze elegante afwerkingen die waarde en elegantie zullen toevoegen aan uw hele samenstelling. Ontwikkel uw eigen samenhangende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging aan te passen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren die zich zal lenen voor vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Wilt u de kwaliteit van ons huwelijksdrukwerk beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Citrusvruchten kleuren gratis te maken. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen over nabewerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website vermelde openingstijden.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.