Trouwkaarten Geometrisch
Trouwkaarten Geometrisch goedkoop
Trouwkaarten Geometrisch gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Geometrisch

Ref : 06732-FP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 7 cm x 21 cm
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².

  • Einstecktasche: 7cm x 21cm dichtgevouwen, 14cm x 21cm opengevouwen.
  • Kaart: 6cm x 20cm. 
Omschrijving Trouwkaarten - Geometrisch

Maak deze leuke geometrische kaart persoonlijk met jullie eigen teksten. DUO pakket: Insteekmapje met vouwkaart (13 cm x 21 cm), met uitsparing Insteekkaart in boekenleggerformaat (6 cm x 20 cm).

Een chique huwelijksuitnodiging in hedendaagse stijl zal alle ogen van de mensen om u heen vangen met zijn klassieke verfijning. Deze Trouwkaarten Geometrisch zal betoveren met zijn gratie en praktisch nut. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst op een chique manier laten zien. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld beschikbaar is. Ontdek onze chique afwerkingen die waarde en elegantie zullen toevoegen aan uw hele samenstelling. Creëer uw eigen samenhangend briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Geometrisch die geschikt zou kunnen zijn voor sommige thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodigingskaart past. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Als u meer instructies wilt over dit Trouwkaarten Geometrisch, neem dan contact op met onze expert.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.