Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm
Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm goedkoop
Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm

Ref : 08948-DQ1-RV
vanaf €1.77 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm


Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met dit glamoureuze huwelijksdrukwerk. Uw gasten zullen verleid worden door deze Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. In ieder geval mag u niet vergeten uw voornamen en de datum van uw huwelijk op uw uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door uw meest populaire typografie, lay-out en uitvoering te kiezen. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de uitnodiging voor een van de meest dankbare momenten in uw leven nog mooier te maken. Vind dit ontwerp ook terug op bruiloft accessoires zoals beursboekje, stickers, menu, etc om uw persoonlijke harmonieuze set te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm gratis te ontwerpen. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Als u meer instructies wilt over dit Trouwkaarten Gouden krans, dubbele kaart 14 x 14 cm, neem dan contact op met onze expert.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.