Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm
Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm goedkoop
Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm

Ref : 08948-RO1-RV
vanaf €1.75 Lees verder
Papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Gouden krans, Ø 14 cm


Dankzij zijn lichtheid kondigt u de belangrijkste dag in uw leven aan met deze prachtige huwelijksuitnodigingskaart. Deze Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm geeft u alle ruimte om uw huwelijksceremonie aan te kondigen terwijl u het programma van de dag aankondigt. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst in stijl laten zien. U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online ontwerpen via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze papiersoorten met structuur kiezen om uw huwelijksuitnodiging te verfraaien en expressie te geven. Ontdek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Gouden krans, Ø 14 cm die voor vele thema's geschikt zou kunnen zijn: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt onderzoeken, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te ontwerpen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Voor vragen over post-processing: neem contact op met de klantenservice tijdens de kantooruren die op de website vermeld staan.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.