Trouwkaarten Groen & Kraft
Trouwkaarten Groen & Kraft goedkoop
Trouwkaarten Groen & Kraft gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Groen & Kraft

Ref : 07904-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten - Groen & Kraft

Voor een chique rustieke bruiloft, kinfolk spirit, heeft deze moderne en originele uitnodiging door zijn formaat, alles om u te verleiden. Deze trendy aankondiging lijkt te pleiten voor een terugkeer naar de wortels, naar het natuurlijke en sobere, gecompenseerd door de moderniteit van het formaat en de typografie. Een 100% natuurlijk model dat bij veel bruiloftsthema's past. Uw huwelijksuitnodiging speelt hier met de opeenstapeling van verschillende kaartformaten met effen kleuren. Deze " opgestapelde" bruiloftsset bevat een uitnodigingskaart van 12 cm x 16,7 cm, een uitnodigingskaart van 10 cm x 13 cm en een uitnodigingskaart van 12 cm x 7 cm die u gemakkelijk kunt aanpassen naar uw wensen. Montage door u uit te voeren met behulp van Baker's Twine garen of een lint.

Deze stijlvolle huwelijksuitnodiging zal u betoveren met zijn gratie. Deze Trouwkaarten Groen & Kraft benadrukt het aanstaande geluk van het bruidspaar en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksceremonie op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwikkelen via onze ontwerptool door uw meest populaire typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Ontdek onze stijlvolle afwerkingen die waarde en sierlijkheid toevoegen aan uw hele creatie. Ontdek onze andere producten met betrekking tot hetzelfde thema om een harmonieuze bruiloft stationery te realiseren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Groen & Kraft van Aude zal ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Groen & Kraft gratis te ontwerpen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienst 5 dagen per week bereikbaar tijdens de aangegeven kantooruren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.