Trouwkaarten Isatis Aquarel
Trouwkaarten Isatis Aquarel goedkoop
Trouwkaarten Isatis Aquarel gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Isatis Aquarel

Ref : 08968-DQ1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Isatis Aquarel


In de huidige trend biedt deze chique huwelijksuitnodiging een esthetische illustratie voor het toekomstige paar. Deze Trouwkaarten Isatis Aquarel geeft u alle ruimte om uw huwelijk aan te kondigen terwijl u het programma van de dag aankondigt. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies een papier met structuur om de chique kant van de uiteindelijke kaart te accentueren. Ontwerp uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Isatis Aquarel, die geschikt zou kunnen zijn voor talloze thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Wil je de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Isatis Aquarel gratis te maken. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Onze experts staan klaar om u te helpen tijdens de op de website aangegeven werktijden. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodigingskaart beantwoorden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.