Trouwkaarten Kleine bloemenkrans
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans goedkoop
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Kleine bloemenkrans

Ref : 09519-GR2-RV
vanaf €1.26 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 15 cm x 21 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Kleine bloemenkrans


Deze stijlvolle huwelijksuitnodiging is helemaal in de trend en biedt een prachtige illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Dit Trouwkaarten Kleine bloemenkrans zal u bekoren met zijn gratie en bruikbaarheid. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres meedeelt en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten melden. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies uw meest populaire lettertypestijl en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de voorgeschreven tekst als voorbeeld. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de effen kant van de presentatie benadrukken. Maak uw eigen gecoördineerde briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging af te stemmen. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans een ideale pasvorm zijn voor alle aanstaande bruiden die dromen van een originele of chique bruiloft. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Kleine bloemenkrans afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Al onze huwelijksuitnodigingskaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Voor vragen over de afwerking: neem contact op met de klantendienst tijdens de op de website vermelde werkuren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.