Trouwkaarten Kleine bloemenkrans
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans goedkoop
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Kleine bloemenkrans

Ref : 09519-RD1-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Natuurlijk gerecycleerd
Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled. Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).
  • Formaat van het model : 12.2 cm x 17 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Kleine bloemenkrans
voudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Ontdek onze esthetische afwerkingen die waarde en sierlijkheid zullen toevoegen aan uw gehele compositie. Creëer uw eigen gecoördineerde briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Kies deze prachtige Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die perfect zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Wil je de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis te ontwerpen. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg ontwikkeld in onze creatieve studio in het zuiden van Frankrijk. Indien u vragen heeft over de nabewerking: neem contact op met de accountmanager tijdens de op de website aangegeven werkuren.

Kondig met deze bijzondere trouwkaart de mooiste dag van uw leven aan. Deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans benadrukt het aanstaande geluk van de bruid en bruidegom en zet uw uitnodigingstekst perfect in scène. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de locatie, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door de typografie, het ontwerp en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Ontdek onze nette afwerkingen die waarde en verfijning toevoegen aan uw hele creatie. Maak uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires aan te passen aan de uitnodiging. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans ideaal zijn voor alle aanstaande bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen en te adviseren tijdens de op de website vermelde werkuren. Wacht dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Deze smaakvolle huwelijksuitnodigingskaart zal u bekoren met zijn elegantie. Uw gasten zullen worden betoverd door deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw gasten hun aanwezigheid moeten bevestigen, noteert. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies het lettertype van uw voorkeur en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies een gestructureerd papier om de elegante kant van de uiteindelijke kaart te benadrukken. Ontwerp uw eigen gecoördineerde briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans perfect passen bij alle aanstaande bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Al onze trouwkaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in Aix-en-Provence. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantendienst tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven.

De trend van deze gedistingeerde huwelijksuitnodiging is een smaakvolle illustratie voor het aanstaande bruidspaar. Breng een elegante sfeer in uw Trouwkaarten Kleine bloemenkrans. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst nobel presenteren. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de vooraf gemaakte tekst als voorbeeld. Kies voor een van onze verschillende papiersoorten met textuur om de trouwkaart nog mooier te maken tot een van de mooiste uitvoeringen in uw leven. Vind ook de accessoires die zijn ontworpen om bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging te passen voor een perfecte eenheid in uw trouwdecoratie. Kies deze mooie Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis te maken. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans, neem dan contact op met onze klantendienst.

Hier heeft de grafisch ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze uitnodiging voor de bruiloft in scène te zetten. Deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans zal indruk maken met zijn gratie en praktische bruikbaarheid. Het is zeer belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw gasten zich moeten melden, meedeelt. Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen met onze ontwerptool! Door voor een paar extra euro op een van onze gestructureerde papiersoorten te drukken, komt het smaakvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodiging goed tot zijn recht. Ontdek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Kies deze chique Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw huwelijksuitnodiging. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans, neem dan contact op met onze account manager.

Een chique huwelijksuitnodiging in een hippe stijl zal alle ogen van uw entourage vangen met zijn tijdloze gratie. Uw gasten zullen verleid worden door deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste trouwkaart online ontwikkelen via onze ontwerptool door uw bevoorrechte typografie, ontwerp en uitvoering te selecteren. Wat de afwerking betreft, moet u een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksuitnodiging te sublimeren en expressie te geven. Ontdek ook de accessoires ontworpen op het ontwerp van deze trouwkaart voor een perfecte match in uw decoratie aan de bruiloft. Gecreëerd door Aude, zal deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans ideaal zijn voor alle aanstaande bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodigingskaart past. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer instructies nodig hebt, staat onze klantenservice 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde kantooruren.

Deze stijlvolle huwelijksuitnodigingskaart zal u bekoren met zijn verfijndheid. Deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans benadrukt het prille geluk van de bruid en bruidegom en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst esthetisch tot zijn recht laten komen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwikkelen via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer benadrukt de sierlijke kant van de presentatie. Ontdek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit huwelijksdrukwerk voor een perfecte eenheid in uw huwelijksdecoratie. Deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans van Aude zal ideaal zijn voor alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Kleine bloemenkrans afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de openingstijden die op de website vermeld staan.

Hier heeft onze grafisch ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodiging te ensceneren. De stijl en de gekozen kleuren zullen een gedistingeerde toon geven aan uw huwelijksuitnodiging. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst smaakvol presenteren. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw geprefereerde lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Ontdek onze edele afwerkingen die waarde en sierlijkheid zullen toevoegen aan uw gehele compositie. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beursboekje, sticker, menu, enz, afgenomen om uw persoonlijke bijpassende set te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die geschikt zou kunnen zijn voor zeer veel gebieden: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis te maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Indien u bijkomende informatie wenst, staat onze klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde kantooruren.

In eigentijdse stijl biedt deze smaakvolle huwelijksuitnodiging een verrukkelijke illustratie voor het toekomstige bruidspaar. Dit Trouwkaarten Kleine bloemenkrans geeft u alle ruimte om uw verbintenis aan te kondigen en ook het programma van de dag. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten aankondigen. U kunt zelf de uitnodiging voor de bruiloft van uw dromen samenstellen via onze ontwerptool! Kies een papier
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.