Trouwkaarten Kleine bloemenkrans
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans goedkoop
Trouwkaarten Kleine bloemenkrans gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Kleine bloemenkrans

Ref : 09519-AR2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Natuurlijk gerecycleerd
Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled. Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).
  • Formaat van het model : 11 cm x 16.7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Kleine bloemenkrans

Om je burgerlijk of kerkelijk huwelijk of een vrije huwelijksceremonie te vieren, stellen onze grafisch ontwerpers je met trots dit nieuwe formaat voor dat door zijn originaliteit bij het bruidspaar zeker in de smaak zal vallen. Als een lofzang op jullie relatie neemt de uitnodigingskaart "Kleine bloemenkrans" hier de vorm aan van een prachtige boog. Al duizenden jaren heeft de ark een sterke symboliek. Het vertegenwoordigt de Ark van het Verbond in het Oude Testament, de Ark van het Hart in ons lichaam, het is ook het veilige huis en uiteindelijk een overgang tussen twee werelden, het bekende en het onbekende, tussen het oude en het nieuwe, het verleden en de toekomst. Als je voor dit mooie, symbolische formaat kiest, zullen je gasten ongetwijfeld worden gecharmeerd door de tijdloze elegantie van je huwelijksuitnodiging. Afmetingen: 11 cm x 16,7 cm. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze uitnodigingen worden gedrukt in ons atelier in Zuid-Frankrijk op papier uit ecologisch beheerde bossen. Ook verkrijgbaar als dubbele kaart.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met dit prachtige huwelijksdrukwerk. De stijl en de gekozen kleuren zullen een gedistingeerde toon geven aan uw huwelijksuitnodiging. Het ontwerp van deze aankondiging toont uw aankondigingstekst op een moderne manier. Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodigingskaart creëren. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de vooraf gemaakte tekst als voorbeeld. Ontdek onze edele afwerkingen die waarde en verfijning toevoegen aan uw hele creatie. Ontdek onze andere producten die in de lijn liggen van hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Kleine bloemenkrans die zich zal lenen voor vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en tenslotte chic. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten Kleine bloemenkrans afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de openingstijden die op de website vermeld staan.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.