Trouwkaarten Lavendel
Trouwkaarten Lavendel goedkoop
Trouwkaarten Lavendel gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Lavendel

Ref : 07113-KI1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 12,5 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Lavendel
. het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Maak uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging af te stemmen. Kies deze elegante Trouwkaarten Lavendel die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Wil je de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Lavendel gratis te maken. Al onze huwelijksuitnodigingskaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in de Provence. Als u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten Lavendel, neem dan contact op met onze account manager.

Deze prachtige trouwkaart zal u bekoren met zijn gratie. Dit Trouwkaarten Lavendel benadrukt het aanstaande geluk van het bruidspaar en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Het is aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen samen te stellen via onze ontwerpstudio! Kies een papier met textuur om de esthetische kant van de uiteindelijke kaart te versterken. Vind dit ontwerp ook terug op trouwaccessoires zoals beursboekje, stickers, menukaart, enz., om uw persoonlijke gecoördineerde set te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Lavendel die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Als u vragen hebt over de afwerking: neem contact op met de medewerker van de klantenservice tijdens de kantooruren die op de website worden vermeld.

Hier heeft onze ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodiging te creëren. Deze Trouwkaarten Lavendel zal u verleiden met z'n gratie en praktisch nut. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Het is aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerpstudio! Kies een papier met textuur om de esthetische kant van de uiteindelijke kaart tot zijn recht te laten komen. Maak uw eigen gecoördineerde briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging af te stemmen. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Lavendel, die geschikt zou kunnen zijn voor sommige gebieden: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten Lavendel afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u verdere instructies wenst, staat onze klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde kantooruren.

Hier speelde onze ontwerper met de gegeven trends om deze huwelijksuitnodiging te ensceneren. Deze Trouwkaarten Lavendel benadrukt het prille geluk van het bruidspaar en accentueert perfect uw uitnodigingstekst. Het is zeer belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten bevestigen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertypestijl, ontwerp en afwerking te kiezen. Kies een papier met structuur om de stijlvolle kant van de uiteindelijke kaart te accentueren. Zoek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Deze Trouwkaarten Lavendel van Aude zal perfect passen bij alle toekomstige bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. U wilt de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Lavendel gratis te maken. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in de Provence. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website zijn aangegeven. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksuitnodigingskaart.

Een elegante huwelijksuitnodiging in een eigentijdse stijl zal met zijn klassieke gratie alle ogen van de mensen om u heen vangen. Breng een stijlvolle sfeer naar uw Trouwkaarten Lavendel. Het is zeer belangrijk uw adres te noteren en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten melden. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen via onze ontwerpstudio door uw favoriete lettertypestijl, ontwerp en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de eenvoudige kant van de presentatie benadrukken. Ontwikkel uw eigen samenhangende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires af te stemmen op de uitnodiging. Kies deze esthetiek Trouwkaarten Lavendel die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. U wilt de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Lavendel gratis te maken. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gedrukt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Indien u meer informatie wenst, staat onze medewerker van de klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde kantooruren.

Hier speelde onze grafisch ontwerper met de trends van vandaag om deze huwelijksuitnodiging te maken. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten Lavendel die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het is uiterst belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw familie en vrienden hun aanwezigheid moeten melden. Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwikkelen via onze ontwerptool! Maak deze uitnodiging nog eleganter door ze te laten drukken op een van onze papiersoorten met structuur. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beursboekje, stickers, menu, enz, afgenomen om uw persoonlijke set ontworpen voor dit doel te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Lavendel die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van gebieden: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Lavendel afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen na de verwerking: neem contact op met de accountmanager tijdens de op de website aangegeven werktijden.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met deze prachtige huwelijksuitnodiging. Breng een nobele stemming naar je Trouwkaarten Lavendel. Het is zeer belangrijk uw adres en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid moeten aankondigen, mee te delen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw trouwkaart maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar extra euro's zal het smaakvolle ontwerp van uw huwelijksuitnodiging accentueren. Maak uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Kies deze prachtige Trouwkaarten Lavendel die ideaal zal zijn voor een thema ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. U wilt de kwaliteit van onze trouwkaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Lavendel gratis te maken. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons atelier in het zuiden van Frankrijk. Indien u hierover verdere instructies wenst Trouwkaarten Lavendel, gelieve onze account manager te contacteren.

Een nette huwelijksuitnodiging in de huidige trend zal met zijn tijdloze verfijning alle ogen van uw omgeving trekken. Dit Trouwkaarten Lavendel benadrukt het aanstaande geluk van het paar en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Het is zeer belangrijk dat u uw adres en de datum waarop uw onderneming haar aanwezigheid moet aankondigen, meedeelt. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen via onze ontwerpstudio door het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar extra dollar zal het chique ontwerp van uw trouwkaart te verbeteren. Ontwerp uw eigen bijbehorend briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging te harmoniseren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Lavendel, die voor vele thema's geschikt zou kunnen zijn: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. U wilt de kwaliteit van onze huwelijksuitnodiging beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten Lavendel gratis te ontwerpen. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen over post-processing: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden.

Een smaakvolle huwelijksuitnodiging in de trend van vandaag zal met zijn blijvende subtiliteit alle ogen van uw omgeving trekken. Uw gasten zullen worden betoverd door deze Trouwkaarten Lavendel die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst netjes weergeven. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te kiezen. Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Vind

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.