Trouwkaarten Mimosa
Trouwkaarten Mimosa goedkoop
Trouwkaarten Mimosa gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Mimosa

Ref : 09534-DQ1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Natuurlijk gerecycleerd
Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled. Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Mimosa


Een stijlvolle huwelijksuitnodiging in een moderne stijl zal met zijn blijvende gratie alle ogen van de mensen om u heen vangen. De stijl en de gekozen kleuren zullen een mooie toon geven aan uw huwelijksbriefpapier. In ieder geval mag u niet vergeten uw voornamen en de datum van uw huwelijksdag op uw uitnodiging te vermelden! U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online creëren via onze ontwerpstudio door het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de slanke kant van de presentatie benadrukken. Ontdek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van dit huwelijksdrukwerk voor een perfecte harmonie in uw huwelijksdecoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Mimosa die geschikt zou kunnen zijn voor sommige gebieden: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Mimosa afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Al ons huwelijksdrukwerk wordt met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in de Provence. Als u meer informatie wilt over deze Trouwkaarten Mimosa, neem dan contact op met onze account manager.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.