Trouwkaarten
Minimal Chic

Trouwkaarten Minimal Chic
Trouwkaarten Minimal Chic pas cher
Trouwkaarten Minimal Chic gratuit
Trouwkaarten Minimal Chic
Trouwkaarten Minimal Chic
Trouwkaarten Minimal Chic
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic pas cher
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic gratuit
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic
goudlaag Trouwkaarten Minimal Chic
Réf. : 07335-TR2-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.64 (bekijk de tarieven)
Witte enveloppen beschikbaar

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Afwerking : Goudlaag
  • Geleverd met voorgesneden drukranden. Zelf te monteren.
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²
  • Lint of Baker's Twine optioneel
    Ruime keuze aan kleuren

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Personaliseerbare menukaarten...

Save The Date Kaartjes Bruiloft

Bedankkaartjes Bruiloft met Foto

Tafelkaartjes Bruiloft

Flesetiketten Bruiloft

Flesetiketten Bruiloft

Geschenk Etiket Bruiloft

Kerkboekje Bruiloft

Tafelnummer Bruiloft

Sticker Bruiloft

Tafelschikking Bruiloft

Detail van het artikel

Beschrijving

Chique trouwkaart met goudfolie en minimal designs.

ITrendy formaat bestaande uit 3 verschillende kaarten: een uitnodiging met afgeronde hoeken (12x16,7 cm), een boekenlegger (6x16,7 cm) en 2 labels (2x7,5 cm en 6,5x2 cm).

Dit model wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen. U legt ze op elkaar en verbindt ze met Bakers Twine (optioneel).

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Dankzij het charmante ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een echte uitnodiging voor geluk. Breng een stijlvolle sfeer naar uw Trouwkaarten Minimal Chic. Vergeet zeker niet uw voornamen en de datum van uw huwelijksceremonie op uw uitnodiging te vermelden! U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door het lettertype, ontwerp en afwerking van uw voorkeur te selecteren. Kies een papier met structuur om de chique kant van de uiteindelijke kaart te laten zien. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, sticker, menu, en ga zo maar door om uw persoonlijke harmonieuze set te genereren. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Minimal Chic die geschikt zou kunnen zijn voor sommige thema's: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw trouwkaart. Al onze trouwkaarten worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in de Provence. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen tijdens de openingsuren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen gretig al uw vragen over uw huwelijksuitnodiging beantwoorden.

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.