Trouwkaarten Moorse stijl
Trouwkaarten Moorse stijl goedkoop
Trouwkaarten Moorse stijl gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Moorse stijl

Ref : 07942-SP2-RV
vanaf €1.86 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Trouwkaarten - Moorse stijl

Geïnspireerd door de Moorse architectuur van de grote Arabisch-Andalusische paleizen, zal deze "Moorse stijl" huwelijksaankondiging perfect passen bij een gemengd huwelijk. De royale arabesken met gouden lijnen geven uw huwelijksuitnodiging een vleugje finesse. De poederachtige tinten en het zogenaamde "superimposed" formaat van deze door Jessica ontworpen huwelijksuitnodiging is de huidige trend. Het bestaat uit drie elementen: de uitnodiging zelf, een dagprogramma en een kleinere kaart die gebruikt kan worden om uit te nodigen voor de receptie, de wijn/thee of de brunch van de volgende dag. De diverse kaarten worden samengehouden met een natuurvezelkoord dat u als optie kunt kieze in het bestelmenu. Om in de sfeer van Duizend-en-een-nacht te blijven, wordt aanbevolen om op iriserend papier te laten drukken. U kunt gratis een proefkaart bestellen om een indruk te krijgen hoe de kaart eruit ziet.

Deze charmante huwelijksuitnodiging zal u fascineren door zijn verfijndheid. Breng een stijlvolle sfeer naar uw Trouwkaarten Moorse stijl. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online genereren via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Verfraai de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Ontdek onze complementaire producten die aansluiten bij hetzelfde thema om harmonieuze huwelijksbriefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Kies deze stijlvolle Trouwkaarten Moorse stijl die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw trouwkaart. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons atelier in het zuiden van Frankrijk. Als u hierover verdere instructies wilt Trouwkaarten Moorse stijl, neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.