Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm
Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm goedkoop
Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm

Ref : 08822-RN2-RV
vanaf €1.26 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm

Geef uw huwelijksaankondiging een vleugje van weleer. Deze chique botanische trouwkaart met licht vintage karakter is gemakkelijk te personaliseren met onze online editor. Versterk de retro stijl en het natuurlijke karakter van deze eenzijdige, rechthoekige trouwkaart door te kiezen voor een van onze gestructureerde papiersoorten. Met dit uitnodigingsmodel voor uw bruiloft, dat doet denken aan de velden van weleer, surft u mee op de huidige botanische tendens in interieurdecoratie: bloemen/planten frame, biologieposter, terrarium, rariteitenkabinet... allemaal ideeën voor de decoratie van uw feestzaal. Creëer uw eigen retro drukwerk voor uw bruiloft door ook de accessoires uit de Olijventak Aquarel serie van uw uitnodiging te personaliseren. U wordt gratis voorzien van witte enveloppen. Onze klantenservice staat tijdens de aangegeven tijden tot uw beschikking voor al uw vragen.

Deze chique huwelijksuitnodiging zal u verleiden met zijn gratie. Deze Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm zal bevallen door zijn delicatesse en praktische aard. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst esthetisch presenteren. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld beschikbaar is. Ontdek onze keurige afwerkingen die waarde en elegantie zullen toevoegen aan uw hele creatie. Ontdek onze andere producten die in de lijn liggen van hetzelfde thema om een harmonieus huwelijks briefpapier te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...Kies deze mooie Trouwkaarten Olijventak aquarel, 12 x 16.7 cm die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op milieuvriendelijk papier. Als u hierover meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.